Смарт-годинник Samsung SM-R800 Galaxy Watch 46mm Silver (SM-R800NZSASEK) - AT062141 - купити Розумні годинники в Києві й Україні, доступні ціни на Смарт-годинник Samsung SM-R800 Galaxy Watch 46mm Silver (SM-R800NZSASEK) - AT062141 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Смарт-годинник Samsung SM-R800 Galaxy Watch 46mm Silver (SM-R800NZSASEK)

Смарт-годинник Samsung SM-R800 Galaxy Watch 46mm Silver (SM-R800NZSASEK) - AT062141

Код товару: AT062141
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип дорослі, Сумісна ОС iOS, Android 4.4 і вище, Android 4.3 і вище, Android 4.2 і вище, Інтерфейси підключення Wi-Fi, Bluetooth 4.2, Захист корпусу від води, Тип індикації цифровий, стрілочний, Навігація ГЛОНАСС, GPS,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Samsung
Тип взрослые
Діагональ дисплея 1.3
Совместимая ОС iOS, Android 4.4 и выше, Android 4.3 и выше, Android 4.2 и выше
Захист корпусу від воды
Інтерфейси підключення Bluetooth 4.2, Wi-Fi
Навигация ГЛОНАСС, GPS
Тип дисплея кольорова
Оперативная память 750 МБ
Форма часов круглые
Операційна система Tizen
Тип матриці Super AMOLED
Сенсорний екран ECC
Тип индикации цифровой, стрелочный
Вбудована пам'ять 4 ГБ
Тип зарядки безпровідне
Сменный ремешок ECC
Цвет ремешка Чорний
Роздільна здатність 360х360
Модель процессора Exynos 9110
Частота процесора 1.15 ГГц
Тип аккумулятора Li-Ion
Время автономной работы до 16 ч
Оснащение шагомер, гироскоп, встроенный микрофон, встроенный динамик, барометр, акселерометр
Уведомления электронная почта, социальные сети, события календаря, потеря связи с устройством, низкий заряд гаджета, вызовы, SMS
Мониторинг физической активности, пройденного расстояния, отслеживание сна, количество сожженных калорий, еды и напитков
Степень защиты MIL-STD-810G, IP68, 5ATM
Матеріал корпусу для металла
Материал ремешка полиуретановые
Ширина корпуса 49 мм
Высота корпуса 46 мм
Толщина корпуса 13 мм
Ширина ремешка 22 мм
Вага 63 г ***
Емкость аккумулятора 472 мA/ч
Опис

Придбати Смарт-годинник Samsung SM-R800 Galaxy Watch 46mm Silver (SM-R800NZSASEK) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Смарт-годинник Samsung SM-R800 Galaxy Watch 46mm Silver (SM-R800NZSASEK)

Залишайтеся на зв'язку довше. Ведіть більш насичену, активну і розумну життя зі смарт-годинами Samsung Galaxy Watch, які дозволяють залишатися на зв'язку і не брати з собою телефон *. Добре відпочивайте і продуктивно працюйте з вбудованим відстеженням працездатності. Цей пристрій призначений для все, що вам потрібно, - у вас на зап'ясті!

Абсолютний баланс в життя. Підтримуйте баланс розуму і тіла за допомогою відстеження циклу сну і споживаних калорій, нагадувань про продовження руху, медитації і дихальних вправ для управління стресом **.

Відстежуйте більше, ніж будь-коли. Galaxy Watch автоматично відстежує вибрані тренування, контролює частоту серцевих скорочень і виявляє, коли ви міняєте дії. Отримайте залік на 40 тренувань, а також можливості GPS, коли ви йдете на пробіжку **.

Якість і надійність. Смарт-годинник виконані з якісних матеріалів з довговічністю військового класу ***, водонепроникні ****, а також оснащені склом Corning Gorilla Glass DX +, яке запобігає подряпини на дисплеї.

Безперервна робота протягом декількох днів. Використовуйте виріб протягом декількох днів без підзарядки *****. Бездротове зарядний пристрій дозволяє вам заряджати смарт-годинник, не перериваючи їх використання.

Більше не потрібно брати з собою телефон. Залиште свій телефон вдома. З Galaxy Watch у вас є свобода дзвонити, писати, транслювати музику і отримувати повідомлення через стільникову мережу.

Розширені можливості підключення. Навіть коли ваш телефон недоступний, виріб надає можливість здійснювати дзвінки з вбудованим динаміком і голосовим мікрофоном, відповідати на повідомлення, створювати заголовки і плейлисти. Здійснюйте оплату за допомогою вашого смарт-годинника. Дана модель підтримує Samsung Pay NFC і ви можете зробити платіж з зап'ястя всього одним натисненням ******.

Підключення. Контролюйте всі підключені домашні пристрої, навіть якщо ви не вдома. Крім того, отримуйте інформацію про камері спостереження з програми SmartThings на ваших Galaxy Watch.

Контроль кожного дня. Аналізуйте ваш графік зустрічей, як тільки ви прокидаєтеся, а потім відстежуйте свої дії в міру того, як проходить день. В кінці дня перевіряйте свої кроки, графік завтрашнього дня і погоду. Сумісність з Android і iOS. Galaxy Watch підключаються до Android і iOS-смартфонам через Bluetooth-з'єднання *.

* Пристрій сумісний з мобільними телефонами з підтримкою Bluetooth. Відповідні функції Galaxy Watch можуть відрізнятися в залежності від носія та сумісного пристрою. Список сумісних смартфонів і функцій можна знайти на офіційному сайті виробника. Для досягнення найкращих результатів підключіться до сумісних смартфонів Samsung Galaxy.

** Виріб і супутнє програмне забезпечення не призначені для використання при діагностиці, профілактиці та лікуванні захворювань.

*** Смарт-годинник пройшли випробування військової техніки (MIL-STD-810G) з підмножиною з 10 конкретних умов, включаючи падіння від 4.9 футів, екстремальні температури, пил, удари / вібрацію, низький тиск / велику висоту.

**** Водонепроникність до 50 м за стандартом ISO 22810: 2010. Чи не призначені для підводного плавання. Уникайте надмірних, раптових змін температури і високошвидкісних дій. Після використання в морській або хлорованій воді промийте пристрій в прісній воді і просушіть його.

***** Очікувана продуктивність, заснована на типовому використанні. Результати можуть відрізнятися.

****** Samsung Pay не доступний на смартфонах iOS. Після початкового налаштування на Galaxy Watch Samsung Pay може виконати не менше п'яти транзакцій без повторного підключення до мережі. Технологія вимагає підключення до мережі через Wi-Fi або Bluetooth-з'єднання з сумісним смартфоном. Samsung Pay сумісний тільки з деякими носіями і пристроями Samsung та інших виробників, а також тільки з платіжними терміналами типу NFC.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані