Ноутбук Dell XPS 13 (9370) (X3TU716S3W-119) - AT062301 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Dell XPS 13 (9370) (X3TU716S3W-119) - AT062301 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Ноутбук Dell XPS 13 (9370) (X3TU716S3W-119)

Ноутбук Dell XPS 13 (9370) (X3TU716S3W-119) - AT062301

Код товару: AT062301
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта Intel UHD Graphics 620, Діагональ дисплея 13.3", Тип ноутбуку Бізнес, Об'єм SSD 512 ГБ, Операційна система Windows 10 Home, Вага 1.2 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell
Відеокарта Intel UHD Graphics
Діагональ дисплея 13.3
Роздільна здатність Ultra HD (4K) (3840x2160)
Процесор Intel Core i7-8550U
Об'єм SSD 500 ГБ
Сенсорний екран Multi-touch
Тип ноутбука Бізнес
Серія Dell XPS
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення Комбинированный аудиоразъем
Вага 1.2 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Особливості подсветка клавиатуры
Опис

Придбати Ноутбук Dell XPS 13 (9370) (X3TU716S3W-119) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Найменший у світі 13-дюймовий ноутбук*
Можна дивитися розважальні матеріали де завгодно — компактне, тонке і легке пристрій XPS 13 вагою всього 1.2 кг завжди готове до подорожі. Ідеально підходить під розмір відкидних столиків в літаку, вам не потрібно просити впередисидящего пасажира відкинути крісло. 
*за даними звіту про тестування, проведеним компанією Principled Technologies за замовленням Dell в листопаді 2017 р.

Найсучасніші компоненти
Потужний процесор Intel Core забезпечує високу швидкість роботи і надійність. Завантаження системи і відновлення роботи займають лічені секунди завдяки новітньому твердотільному накопичувачу.

Приголомшлива міцність
Корпус XPS 13 набагато надійніше збірних корпусів — адже він виконаний з єдиного масиву алюмінію. Матеріали опори для зап'ясть — вуглеволокно і скловолокно, запозичені з авіаційно-космічної промисловості, були обрані за свою високу міцність і малу вагу. А скло Corning Gorilla Glass 4 в два рази стійкіше до пошкоджень в порівнянні з продуктами конкурентів.

Безпрецедентна ефективність охолодження
XPS 13 — перший ноутбук, виготовлений із застосуванням теплоізоляції GORE. Теплопровідність цього тонкого і гнучкого матеріалу нижче, ніж у повітря, завдяки чому ноутбук залишається холодним навіть при високих навантаженнях. Теплоізоляція Gore забезпечує відведення тепла, а два вентилятори теплові трубки сприяють подальшого охолодження ноутбука XPS, що дозволяє досягти високої продуктивності при збереженні невеликої товщини пристрою.

Ви і є пароль
Інфрачервона камера і функція Windows Hello розпізнають ваше обличчя. Розблокуйте ноутбук XPS з допомогою надійною технологією розпізнавання осіб.

Сприйнятливість до розмови
Ноутбук XPS 13 здатний сприймати ваш голос на відстані до 6 м завдяки вбудованим мікрофонів, системі Microsoft Cortana і технології роботи з промовою, сумісної з Waves. Керування списками відтворення та відкривайте список справ, незалежно від фонових шумів.

Кращі можливості підключення
Багатофункціональні порти Thunderbolt 3 Type-C дозволяють заряджати ноутбук, підключати кілька пристроїв (у тому числі до двох дисплеїв з роздільною здатністю 4K) і передавати дані зі швидкістю до 40 Гбіт/с, що в 8 разів швидше інтерфейсу USB 3.0.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані