Корпус ThermalTake Level 20 VT Black (CA-1L2-00S1WN-00) - AT062347 - купити Корпуси в Києві й Україні, доступні ціни на Корпус ThermalTake Level 20 VT Black (CA-1L2-00S1WN-00) - AT062347 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Корпус ThermalTake Level 20 VT Black (CA-1L2-00S1WN-00)
Корпус ThermalTake Level 20 VT Black (CA-1L2-00S1WN-00)
Корпус ThermalTake Level 20 VT Black (CA-1L2-00S1WN-00)

Корпус ThermalTake Level 20 VT Black (CA-1L2-00S1WN-00) - AT062347

Код товару: AT062347
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Класс корпусу - Геймерські, типорозмір - Minitower, підтримувані материнські плати - Micro - ATX, Mini - ITX, наявність блоку живлення - без блоку живлення, кількість слотів розширення - 5, зовнішні роз'єми - 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0, 2 x Audio (мікрофон, навушники), чорний

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ThermalTake
Типоразмер Minitower
Поддерживаемые материнские платы Mini - ITX, Micro - ATX
Особливості вікно на бічній панелі, стеклянная передняя панель
Наличие блока питания без блока питания
Расположение блока питания нижнее
Класс корпуса Геймерские
Внешние разъемы 2 x USB 3.0, наушники)
Спосіб установки вертикальний
Количество внутренних отсеков 3.5" 3
Количество внутренних отсеков 2.5 3
Количество слотов расширения 5
Количество и размер установленных вентиляторов 1 х 200 мм
Установка длинных видеокарт до 350 мм
Максимальная высота процессорного кулера 18.5 см
Места для дополнительных вентиляторов Back 1x12/14 см, Front 2x12/14 or 1x20 см, Top 4x12 or 2x14 см, Top 4x12 or 3x14 см, Bottom 2x12 см
Наличие подсветки Кулеры с подсветкой
Опис

Level 20 VT — новий корпус із лінійки корпусів Level 20 виготовлений із деталей найвищої якості, який може вмістити в себе материнську плату формфактора Micro-ATX і Mini-ITX, комплектується спеціальним кронштейном для вертикального встановлення відеоадаптера, а бічні панелі виготовлені з загартованого скла, що надає завершеності та впізнаваності зовнішнім виглядом. Із дотриманням усіх передових технологій і трендів, корпус Level 20 VT має високошвидкісні зовнішні порти введеня-виведення, як-от USB 3.0. Level 20 VT це корпус з унікальним і неповторним дизайном, що увібрав у себе всі передові технічні рішення.

TT Premium
Продовжуючи ідеологію компанії, Thermaltake представляє логотип "TT Premium". Створюючи продукти з логотипом TT Premium, компанія намагається передати основну пристрасть під час складання ПК своїми руками. Ніде раніше не було такого рівня свободи як під час складання ПК будь-якої складності. Ця ідея дуже близька комп'ютерним ентузіастам і всім, хто сам вирішує, яким саме має бути ПК його мрії. Продукція з логотипом TT Premium створена насамперед для складання ПК класу high-end і відповідає найвищим вимогам дизайну, ергономіки та якості виготовлення.

Просунута вентиляція
Level 20 VT дає змогу користувачам скласти систему класу high-end з використанням повітряного або рідинного охолодження. Штатно корпус комплектується одним 200 міліметровим вентилятором, але опціонально їхню кількість можна збільшити. Є можливість установлення радіаторів для системи рідинного охолодження з розмірами від 120 мм до 240 мм. Для мінімізації рівня пилу всередині корпусу в панелях встановлені знімні пилові фільтри.

Широкі можливості
Можливе встановлення материнських плат із формфактором Micro-ATX і Mini-ITX, процесорних кулерів заввишки до 185 мм, відеокарт завдовжки до 350 мм і блоків живлення завдовжки до 200 мм. Level 20 VT дасть змогу скласти безкомпромісно потужну ігрову або робочу станцію із системою рідинного охолодження складається з окремих компонентів.

Запатентована система кріплення VGA-карт
Level 20 VT обладнується новітньою зручною системою кріплення слотів розширення власної розробки. Це дає змогу встановлювати відеокарту у вертикальній площині (обличчям до бічної панелі корпусу).

Вертикальна орієнтація радіатора
Під час складання комп'ютера в корпусі Level 20 VT з використанням готових систем рідинного охолодження або систем компонентного типу, радіатор можна встановити поряд із материнською платою у вертикальній площині обличчям до бічної панелі. Це дасть змогу вашому складанню мати особливий вигляд, що не може не притягувати погляди.

Кожух для БП
Корпус має вбудований кожух для БП, у якому є достатньо місця, щоб заховати невикористовувані кабелі. Крім того, таке рішення надає акуратного вигляду вашому збиранню та покращує вентиляцію.

Чотири панелі із загартованого скла
Передня, задня й бічні панелі корпусу Level 20 VT виготовлені з загартованого скла 4 мм. Ліва та права, розсувні двері, обладнані інтелектуальною системою блокування для захисту внутрішніх компонентів вашого комп'ютера.

Максимум швидкості
Thermaltake не втрачає можливості слідувати трендам і використовувати передові технології для досягнення найкращого результату. Корпус має порти введення/виведення USB 3.0 і 2.0 на панелі керування.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані