Мережева карта Supermicro AOC-SGP-i2 - AT062359 - купити Мережеві карти та адаптери в Києві й Україні, доступні ціни на Мережева карта Supermicro AOC-SGP-i2 - AT062359 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мережева карта Supermicro AOC-SGP-i2

Мережева карта Supermicro AOC-SGP-i2 - AT062359

Код товару: AT062359
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Кількість портів 2, Інтерфейс PCI-E,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Інтерфейс PCI-Express
Виробник Supermicro
Опис

Придбати Мережева карта Supermicro AOC-SGP-i2 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мережева карта Supermicro AOC-SGP-i2

З мережевими платами Supermicro сервери принесуть вам максимальну вигоду. Високопродуктивні Ethernet-контролери Supermicro забезпечують високу пропускну здатність, швидку передачу даних, надійність і підтримують широке розмаїття конфігурацій. Адаптери Supermicro спрощують інтеграцію в віртуалізовані серверні середовища з великим числом бізнес-додатків.

Компанія Supermicro, заснована в 1993 році є визнаним світовим лідером у проектуванні, виробництві та постачанні серверних рішень. Центральний офіс Supermicro розташовується в місті Сан Хосе (San Jose, California, USA), в знаменитій Силіконовій долині - центрі світової IT індустрії, і займає площу 45.000 кв. футів. З упором на якість і традицію бути першим на ринку, Supermicro поставляє свою продукцію в більш ніж 130 країн світу. Одним з найважливіших видів діяльності компанії є виробництво високоякісних рішень для серверів. При цьому компанія виробляє як високо функціональні продукти для комерційного використання, так і рішення для серверів початкового рівня.

Продукція Supermicro знаходиться поза конкуренцією по всіх параметрах, завдяки кращій на ринку продуктивності за прийнятними цінами, володіючи найширшим спектром рішень, які покривають їхню всі потреби самого вимогливого клієнта, найшвидшою поставки рішень на ринок.

Зазначені переваги, а також бездоганна репутація, зробили компанію Supermicro беззастережним лідером ринку серверів і робочих станцій. І, крім того, зробили платформу SuperServer кращою як для створення суперкомп'ютерних кластерів і баз даних рівня підприємства, так і критичних для бізнесу, front-end додатків.

Ще один плюс компанії Supermicro - подробиця процесу виробництва, тобто - хто, що і де виробляє. За словами віце-президента Компанії Пітера Ченга (Piter Tseng), близько 90% всієї продукції Supermicro виготовляється компанією самостійно на власних заводах. Решта 10% діляться наступним чином: 5% продукції, проводиться сторонніми компаніями, але при цьому розробляється в Supermicro і ще 5% становлять пристрої, виготовлені з використанням компонентів інших виробників.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані