Зволожувач повітря SATURN ST-AH2109 - AT062394 - купити Зволожувачі повітря в Києві й Україні, доступні ціни на Зволожувач повітря SATURN ST-AH2109 - AT062394 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Зволожувач повітря SATURN ST-AH2109

Зволожувач повітря SATURN ST-AH2109 - AT062394

Код товару: AT062394
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип зволожувач повітря, Технологія розпилення Ультразвукова, Максимальна ефективність зволоження, мл / год 280, Максимальна площа приміщення, м 25, Обсяг резервуара, л 2.5, Потужність, Вт 25,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SATURN
Тип Увлажнитель воздуха
Технология распыления Ультразвуковая
Максимальная эффективность увлажнения, мл/ч 280
Максимальная площадь помещения, м 25
Объём резервуара, л 2.5
Опис

Придбати Зволожувач повітря SATURN ST-AH2109 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Зволожувач повітря SATURN ST-AH2109

Недорогий ультразвукової зволожувач для підтримки комфортного мікроклімату в житлових приміщеннях площею до 25 м2. Прилад позиціонується як простий пристрій бюджетного класу, яке, тим не менш, впевнено справляється зі своїми основними завданнями. При максимальній потужності ультразвукового випарника за одну годину роботи витрачається до 280 мл води.

Це дозволяє порівняно швидко збільшити рівень відносної вологості в невеликій спальні площею 10-12 м2. У будь-якому випадку зміна відчуттів від роботи зволожувача зволоження повітря з'являються вже через 30-45 хвилин після включення. Особливо важлива підтримка комфортного рівня вологості в дитячих кімнатах і спальнях людей похилого віку. Адже саме від здорового стан слизових оболонок, часто страждають від зайвої сухості повітря, багато в чому залежать захисні властивості організму, які протистоять гострих респіраторних вірусних інфекцій.

Зволожувач повітря Saturn ST-AH2109 відрізняється порівняно тихою роботою, вироблений ним невеликий шум не заважає повноцінному сну. Подача холодного пара гнучко регулюється простим поворотним регулятором, запасу води досить на 8-9 годин роботи. Прилад безпечний у використанні, при низькому рівні води або перекиданні спрацьовує система автоматичного відключення.

Saturn - торгова марка, під якою проводиться дрібна і велика побутова техніка, електроніка, кліматична техніка. Торгова марка Saturn входить в портфель брендів української групи компаній KTD Group - одного з найбільших постачальників побутової техніки на європейському ринку.

Уже понад 20 років, марка Saturn користується стабільним попитом у тисяч клієнтів більш ніж в 50 країнах Європи, Близького Сходу і Афрікі.За свої високі технічні характеристики і любов покупців побутова техніка марка Saturn неодноразово була відзначена авторитетними нагородами та преміями, отримавши звання - «Лідер галузі »,« Вища проба »,« Улюблена марка ». Асортимент продукції Saturn досить великий: електроніка для дому та автомобіля, великої побутової та дрібнопобутової техніка, товари для індивідуального догляду, кліматичне обладнання, світлотехніка та батареї.

Saturn (Saturn Home Аppliances) - марка побутової техніки, належить холдингу Saturn Home Аppliances, заснованому в 2000 році в Чехії. Виробляє і постачає побутову техніку на ринки Європи. Головний офіс знаходиться в Празі. Відкрито представництво в Україні (Київ) і завод в Каневі. Основне виробництво розташоване в Китаї, на Тайвані і в Туреччині.

Асортимент техніки Saturn включає в себе: аудіо-, відео-техніку - LED і LCD-телевізори, DVD-програвачі; велику і дрібну побутову техніку - пральні машини, морозильні камери, пилососи, техніку для кухні, прилади для персонального догляду; кліматичну техніку - кондиціонери, обігрівачі, конвектори, вентилятори та іншу техніку; світлотехніку та батареї; планшетні ПК.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані