Мишка Cougar Revenger S - AT062398 - купити Мишки в Києві й Україні, доступні ціни на Мишка Cougar Revenger S - AT062398 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мишка Cougar Revenger S

Мишка Cougar Revenger S - AT062398

Код товару: AT062398
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Технологія сенсора PMW3360, Кількість кнопок 6, Тип Провідні, Геймерські, Інтерфейс підключення USB, Роздільна здатність (max) 12000 dpi, Призначення для ноутбука, для комп'ютера,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Cougar
Технологія сенсору PMW3360
Тип Проводные, Геймерские
Інтерфейс підключення USB
Разрешение (max) 12000 dpi
Тип сенсора Optical Image Stabilizer
Призначення для ноутбука, для компьютера
Кнопки программируемые, боковые
Разрешение (min) 100 dpi
Тип скролла 1 кнопка-скролл
Длина шнура 1,8 м
Особливості подсветка
Объем встроенной памяти 512 Kb
Опис

Придбати Мишка Cougar Revenger S Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Миша Cougar Revenger S USB — це новітнє рішення Cougar про те, яка повинна бути кінцева ігрова миша.
Ультрасучасний оптичний датчик PMW 3360 забезпечує неперевершену точність і надійну роботу. Кожна деталь цієї ігрової миші була спеціально розроблена для оптимізації ігрової продуктивності.

Датчик PMW 3360: абсолютна точність
Оптичний датчик PMW 3360 — це ідеальне удосконалення шанованої лінійки датчиків, які показали високу продуктивність. Узгодженість і точність — це два ключових слова, які визначають продуктивність датчика Revenger S. Можливість тонкої настройки рівня DPI до 12000 дозволить вам насолоджуватися неперевершеною точністю в широкому діапазоні ситуацій і екранів.

Всі необхідні вам функції

Cougar Revenger S надає вам всі можливості, які знадобляться для ігор. 6 кнопок дозволяють отримати доступ, використовуючи тільки мишу, до 21 функції, включаючи макроси, ярлики і багато іншого. З ретельно розташованими кнопками, включаючи унікальну кнопку запуску, використання всіх цих розширених функцій стане природним, майже інстинктивним. Система UIX Cougar допоможе вам легко і інтуїтивно керувати всією цією міццю, щоб ви могли максимально використовувати її. Нарешті, вбудоване сховище Revenger S дозволить вам зберігати до 3 повних профілів конфігурації і приносити їх з собою, куди завгодно.

Домінування на всіх поверхнях
З Revenger S вам більше не потрібно обмежуватися килимком для мишки. Передова технологія відстеження дозволить вам працювати на високих рівнях навіть на дерев'яних або сталевих поверхнях.

Функціональне видовище

2-зонне RGB-підсвічування Revenger S має дві функції: по-перше, воно дозволяє вам дізнатися, який профіль конфігурації ви використовуєте в даний час. По-друге, це покращує ігрову атмосферу, якою ви насолоджуєтеся під час ігор. Той факт, що дві зони підсвічування (індикатор задньої зони + логотип і індикатор рівня DPI) незалежні, дозволить вам використовувати їх для обох функцій одночасно.

Система Cougar UIX
Програмне забезпечення Cougar UIX має інтуїтивний, зручний і простий інтерфейс, який дозволяє редагувати необмежені ефекти підсвічування. Крім того, він пропонує більш легку настройку, макрозйомку і спільне використання пристроїв.

Багатобарвна система підсвічування (2 зони RGB)
Підсвічування долоні і 3-етапний світлодіодний індикатор DPI — це системи підсвічування RGB, які працюють незалежно і які можуть використовуватися, щоб завжди знати, який профіль конфігурації ви використовуєте.

Мікроперемикачі Omron
Перемикачі Omron забезпечують абсолютну точність і неймовірно довге життя, ця ігрова миша буде служити вам протягом тривалого часу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані