Блок живлення Cougar 1000W (CMX1000) - AT062402 - купити Блоки живлення в Києві й Україні, доступні ціни на Блок живлення Cougar 1000W (CMX1000) - AT062402 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Блок живлення Cougar 1000W (CMX1000)

Блок живлення Cougar 1000W (CMX1000) - AT062402

Код товару: AT062402
Немає в наявності
Короткий опис:
Сертифікація 80 PLUS 80 PLUS Bronze, Стандарт БЖ ATX, Кіл-ть роз'ємів додаткового живлення для відеокарт 6, Модульне підключення кабелів так, Тип БЖ для комп'ютерів, Кількість роз'ємів SATA 10,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Cougar
Потужність 1000Вт
Сертификация 80 PLUS 80 PLUS Bronze
Стандарт БП ATX
Диаметр вентиляторов 1x140 мм
Тип БП для компьютеров
Подключение материнской платы 20+4 pin
Подключение видеокарты 6x6+2 pin
Количество разъемов Peripheral 4
Тип охлаждения активное
Захист від OVP (защита от превышения напряжения), UVP (защита от пониженного напряжения), SCP (защита от короткого замыкания), OPP (защита
Размеры, мм 150 x 160 x 86 мм
Подключение процессора 2x4+4pin
OutputСurrent +3,3V 25A
OutputCurrent +12V1 60A
OutputСurrent -12V 0.8А
Опис

Придбати Блок живлення Cougar 1000W (CMX1000) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Блок живлення Cougar 1000W (CMX1000)

Блоки живлення Cougar CMX з форм-фактором ATX оснащені активною системою охолодження -140-міліметровий кулер забезпечує стабільну, довготривалу працездатність блоку живлення.

Блоки живлення Cougar CMX мають активний PFC, який необхідний для виконання корекції фактора захисту. Вони обладнані захистом від перенапруги, перевантаження, а також короткого замикання. Основний слот приладу - 20 + 4-піновий, гніздо живлення відеокарти 2х6 + 2-піновий, а у процесора роз'єм 1х4 + 4-піновий. Блоки живлення Cougar CMX розроблені в фірмовому помаранчевому кольорі, що ефектно виглядає в корпусах з боковим вікном.

Незалежний розподіл навантаження 12 В. Автоматичний розподіл динамічного навантаження 12 В забезпечує високу стабільність напруги окремо для процесора і графічного процесора. При цьому блок живлення перерозподіляє невикористовувані потужності. Це значно покращує продуктивність і безпеку ліній 12 В для систем з високоякісними відеокартами в режимах SLI або CrossFire.

Плоскі кабелі. Знімні плоскі кабелі спрощують установку і знижують тертя повітря для максимізації повітряного потоку. Висока продуктивність при 40 ° C. Безперебійна висока продуктивність і повна номінальна потужність при температурі навколишнього середовища 40 ° C.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані