Модуль пам'яті для комп'ютера DDR4 8GB 3000 MHz Ballistix Tactical MICRON (BLT8G4D30AETA) - AT062403 - купити Модулі пам'яті для комп'ютера в Києві й Україні, доступні ціни на Модуль пам'яті для комп'ютера DDR4 8GB 3000 MHz Ballistix Tactical MICRON (BLT8G4D30AETA) - AT062403 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Модуль пам'яті для комп'ютера DDR4 8GB 3000 MHz Ballistix Tactical MICRON (BLT8G4D30AETA)

Модуль пам'яті для комп'ютера DDR4 8GB 3000 MHz Ballistix Tactical MICRON (BLT8G4D30AETA) - AT062403

Код товару: AT062403
Немає в наявності
Короткий опис:
Частота пам'яті 3000 MHz, Об'єм пам'яті 8 GB, Таймінги CL15, Тип пам'яті DDR 4, Кількість модулів у наборі 1, Напруга 1.35V,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник MICRON
Частота памяти 3000 MHz
Объем памяти 8 ГБ
Тайминги CL15
Тип пам'яті DDR 4
Напруга 1.35V
Охлаждение пассивное (радиатор)
Буферизация unbuffered
Стандарты памяти PC4-24000
Примітка Поставка товару можлива в OEM-версії. Тобто, товар може поставлятися без супроводжуючих матеріалоов і додаткових компонентів
Опис

Придбати Модуль пам'яті для комп'ютера DDR4 8GB 3000 MHz Ballistix Tactical MICRON (BLT8G4D30AETA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Модуль пам'яті Crucial чудово підходить там, де для процесора потрібна велика швидкість обчислень. Крім цього, вона володіє високим ступенем надійності.

Переможців і переможених часто відділяють частки секунди. Ти натиснеш на курок першим, і ти виграєш. Ось як це працює, коли ви користуєтеся однією з особливостей тактичної пам'яті ddr4.
Спроектований, щоб забезпечити вибуховою швидкістю - особливість тактичних ddr4.

Знищити ваших противників, встигнути більше за менший час. Стандартна пам'ять ПК часто тільки в змозі обробляти до 12.3 Гб/с, перш ніж поступитися обмеженнями пропускної здатності. З особливостей тактичних руйнує це обмеження і пропускає до 21.3 Гб/с по шині пам'яті.

Тактичні модулі, накопичувачі розроблені для максимального відведення тепла, що дозволяє грати довше і складніше - і добре при цьому виглядати. Тактичні модулі, накопичувачі також включають сертифіковані профілі Intel® із XMP 2.0 для легкої установки і конфігурації.

DDR4 8GB 3000 MHz Ballistix Tactical MICRON ,  , - оперативна пам'ять нового покоління. Має тактову частоту 3000 МГц і пропускну здатність 24000 МБ/с.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані