Комп'ютер Dell OptiPlex 5260 AiO (N037O5260AIO-08) - AT062410 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Dell OptiPlex 5260 AiO (N037O5260AIO-08) - AT062410 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Комп'ютер Dell OptiPlex 5260 AiO (N037O5260AIO-08)

Комп'ютер Dell OptiPlex 5260 AiO (N037O5260AIO-08) - AT062410

Код товару: AT062410
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i5, Модель відеокарти UHD Graphics 630, Тип ПК Мультимедійні, Об'єм встановленої пам'яті 8 ГБ, Вид Моноблок, Кількість ядер 6 ядер,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell, INTEL
Вид моноблок
Серия процессора Intel Core i5
Модель відеокарти UHD Graphics 630
Об'єм SSD 250 ГБ
Операційна система Windows 10 Pro
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Оптичний привід DVD±RW
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi
Тип пам'яті DDR 4
Расположение блока питания зовнішній адаптер живлення
Мощность блока питания 155 Вт
Колір Чорний
Диагональ экрана 21.5
Тип экрана обычный
Максимальна роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Вес, кг 8.6
Опис

Придбати Комп'ютер Dell OptiPlex 5260 AiO (N037O5260AIO-08) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютер Dell OptiPlex 5260 AiO (N037O5260AIO-08)

OptiPlex володіє 25-річним досвідом в області забезпечення інновацій за запитами замовників, надаючи настільні комп'ютери, які постійно адаптуються до способу вашої роботи. Тепер ми пропонуємо універсальні комп'ютери в компактному форм-факторі з процесорами Intel® 8-го покоління, які допоможуть розкрити весь ваш потенціал.

Чудовий з будь-якої точки зору. Дисплей Full HD IPS (1920 x 1080) з діагоналлю 21,5 "і вузькою рамкою, в варіантах з сенсорним введенням і без сенсорного введення, з антибліковим покриттям в другому варіанті забезпечує приголомшливо чітке відображення кожного пікселя на екрані. Крім того, дисковод DVD + / -RW переміщений з корпусу в опциональную підставку для більш компактного розміщення, а також оптимізації простору екрану.

Функції сенсорного введення. Опціональний мультисенсорний екран відстежує до десяти точок дотику, дозволяючи міняти розмір, перетягувати і гортати зображення для підвищення інтерактивності робочого процесу.

Створено для роботи в команді. Цей комп'ютер надає все необхідне для спільної роботи: вбудовані динаміки, два спрямованих мікрофона, веб-камеру високої чіткості і сертифікацію Microsoft Skype for Business. Ідеальний варіант для центрів обробки дзвінків, інтерактивних терміналів і навчальних закладів, що використовують можливості відеоконференцій і телефонної конференц-зв'язку.

Гарантія успіху вашої роботи. Процесори Intel® 8-го покоління дозволяють домогтися максимальної продуктивності. Опциональная пам'ять Intel® Optane ™ допомагає значно підвищити продуктивність навіть в невеликих повсякденних завданнях, прискорюючи і спрощуючи запуск браузерів і відкриття файлів.

Безпечний віддалений доступ. Опциональная технологія IIntel® Standard Manageability забезпечує розширені можливості віддаленого управління по додатковому каналу, підвищуючи продуктивність і знижуючи ризики.

Інноваційні технології. Завдяки пам'яті DDR4 2 666 МГц об'ємом до 32 Гбайт і різноманітним рішенням для зберігання даних, включаючи високопродуктивні твердотільні накопичувачі, моноблок 5260 здатний істотно розширити можливості і ефективність вашої роботи.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані