Ноутбук Dell Latitude 7390 (N025L739013EMEA-08) - AT062411 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Dell Latitude 7390 (N025L739013EMEA-08) - AT062411 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ноутбук Dell Latitude 7390 (N025L739013EMEA-08)

Ноутбук Dell Latitude 7390 (N025L739013EMEA-08) - AT062411

Код товару: AT062411
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта Intel UHD Graphics 620, Діагональ дисплея 13.3", Тип ноутбуку Бізнес, Об'єм SSD 512 ГБ, Операційна система Windows 10 Pro, Вага 1.2 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell
Відеокарта Intel UHD Graphics
Операційна система Windows 10 Pro
Діагональ дисплея 13.3
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i7-8650U
Об'єм SSD 500 ГБ
Тип ноутбука Бізнес
Серія Dell Latitude
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення HDMI, USB 3.1 (Type-C), USB-C, Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Чорний
Вага 1.2 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер Gigabit Ethernet
Особливості подсветка клавиатуры
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Опис

Придбати Ноутбук Dell Latitude 7390 (N025L739013EMEA-08) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Ноутбук Dell Latitude 7390 (N025L739013EMEA-08)

Office на будь-яких пристроях. Неперевершений рівень безпеки Latitude, широкі можливості і аксесуари дозволять вам добитися більшого, оскільки ваш успіх залежить від офісної продуктивності при будь-яких умовах роботи. Неперевершена якість зображення. Ваш ноутбук "два в одному" буде блищати в будь-якій обстановці завдяки 13,3-дюймовому дисплею з роздільною здатністю Full HD і сенсорними панелями OTP з покриттям антивідблиску. А вузька рамка забезпечує більшу деталізацію і більш цілісне зображення, тим самим підвищуючи ефективність вашої роботи.

Відповідність вашим потребам. Працюйте не відволікаючись весь день завдяки універсальним можливостям сенсорного екрану, на якому можна швидко відкривати потрібні програми або писати замітки за допомогою опціонального активного пера. Активне перо з технологією Wacom практично миттєво реагує на натискання, дозволяючи вам писати як ручкою на звичайному аркуші паперу. А ще воно оснащено магнітним кріпленням, тому завжди у вас під рукою.

Неймовірна універсальність. Використовуючи режими презентації, ноутбука, консолі і планшета, ви можете переглядати результати своєї роботи практично під будь-яким кутом, зберігаючи звичний темп. Кілька режимів дисплея в поєднанні з Двокнопочне сенсорною панеллю і опціональною клавіатурою з підсвічуванням забезпечують додаткові рівні універсальності, дозволяючи продуктивно працювати при будь-якому освітленні.

Простота входу в систему. Використовуйте вхід через Windows Hello з інфрачервоною камерою, яка розпізнає обличчя і забезпечує швидкий захищений доступ. Плавні і точні рухи. Модернізована сенсорна панель Microsoft Precision забезпечує поліпшене керування жестами і огляд. Захист ваших облікових даних. Захищений процесор Dell ControlVault ™ 2.0 надає виключно надійні засоби аутентифікації. Воно зберігає і захищає ваші паролі і коди безпеки, а також підтримує біометричну аутентифікацію, дозволяючи убезпечити ваші облікові дані при будь-яких умовах роботи.

Інтелектуальні засоби захисту. Ноутбук Latitude 7390 "два в одному" пропонує різні варіанти забезпечення безпеки, що відповідають вашим різноманітним потребам. Він включає в себе базове устаткування для багатофакторної аутентифікації, таке як сенсорний пристрій розпізнавання відбитків пальців, контактний пристрій зчитування смарт-карт, сертифіковане за стандартом FIPS 201, і безконтактний пристрій зчитування смарт-карт / NFC c системою аутентифікації Control Vault 2.0 з сертифікацією FIPS 140 -2 третього рівня, що дозволяє запобігти несанкціонованому доступу. Діагностика з будь-якої точки. Технологія Intel® vPro ™ забезпечує контроль пристрою і його захист від програмних атак. Ви зможете виконувати діагностику і усунення неполадок ноутбука Latitude 7390 "два в одному" в віддаленому режимі при мінімальному енергоспоживанні.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані