Цифровий фотоапарат SONY Alpha 6500 18-135 kit Black (ILCE6500MB.CEC) - AT062458 - купити Фотоапарати в Києві й Україні, доступні ціни на Цифровий фотоапарат SONY Alpha 6500 18-135 kit Black (ILCE6500MB.CEC) - AT062458 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Цифровий фотоапарат SONY Alpha 6500 18-135 kit Black (ILCE6500MB.CEC)

Цифровий фотоапарат SONY Alpha 6500 18-135 kit Black (ILCE6500MB.CEC) - AT062458

Код товару: AT062458
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип фотокамер Системний, Розмір матриці 23.5 х 15.6 мм, Запис відео 3840 x 2160, 30 кадр./с, Стабілізація оптична, Комплектація фотоапарата з об'єктивом (Kit), Бездротовий зв'язок підтримка карт Eye-Fi, Wi-Fi, NFC, Bluetooth,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SONY
Тип фотокамер системный
Размер матрицы 23.5 х 15.6 мм
Запись видео 30 кадр./с, 3840 x 2160 (UHD 4K)
Стабилизация оптическая
Комплектация фотоаппарата с объективом (Kit)
Число эффективных пикселей 24.2 Mpx
Тип карт памяти Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, MS micro
Беспроводная связь Bluetooth, NFC, Wi-Fi, поддержка карт Eye-Fi
Тип матриці КМОП (CMOS)
Формат записи снимков JPEG
Тип видоискателя электронное
Размер ЖК-экрана 3
Тип питания NP-FW50
Колір корпусу Чорний
Співвідношення сторін 3:2
Байонет Е-mount
Объективы в комплекте E 18-135mm F3.5-5.6 OSS
Минимальное фокусное расстояние 18 мм (35мм эквивалент: 27мм)
Максимальное фокусное расстояние 135 мм (35мм эквивалент: 202.5мм)
Максимальная диафрагма f/3.5-5.6
Конструкция 16 элементов в 12 группах
Вага 453 г
Общее число пикселей 25 Mрх
Опис

Придбати Цифровий фотоапарат SONY Alpha 6500 18-135 kit Black (ILCE6500MB.CEC) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Цифровий фотоапарат SONY Alpha 6500 18-135 kit Black (ILCE6500MB.CEC)
Кишенькова професійна камера. Камера ?6500 володіє точним автофокусуванням, бездоганною стабільністю зйомки, інтуїтивним сенсорним екраном - і при цьому поміщається в долоні. Вона створена, щоб ви не упустили жодного вдалого кадру.

Розширення поля огляду
?6500 - це компактна камера зі змінною оптикою APS-C, що дозволяє створювати фотографії та фільми професійної якості. Розширте свої можливості завдяки вдосконаленому буферу для серійної зйомки до 307 кадрів, вбудованої 5-осьовий оптичної стабілізації зображення, сенсорного екрану, високошвидкісний автофокусування і технології автофокусування з високою щільністю пікселів.

Покращений буфер для серійної зйомки. Розширена ємність серійної зйомки - близько 36 секунд або 307 кадрів.
5-осьова стабілізація зображення. Компенсація тремтіння камери з ефектом використання уп'ятеро меншою витримки.
Миттєва фокусування одним дотиком. Не відриваючись від видошукача, просто торкніться екрану, щоб налаштувати фокус, або проведіть по екрану пальцем, щоб змістити фокус.

Блискавична швидкість фокусування
Не пропустіть жодного миті завдяки найшвидкіснішій в світі автофокусування і найбільшою кількістю точок автофокусу, які безпомилково спрацьовують практично при будь-яких умовах зйомки.

Найбільша кількість точок фазового автофокусування (425)
Широке покриття кадру точками фазової автофокусування
425 точок фазового АФ розподілені по всій площі кадру з високою щільністю, тому під час зйомки жоден об'єкт в кадрі не залишиться поза увагою.

Найшвидша в світі автофокусування (0.05 с)
Швидка гібридна автофокусування для миттєвого наведення різкості
Завдяки найшвидшою в світі автофокусування (0.05 с) і процесору зображень BIONZ X можна знімати чіткі відео швидкорухомих об'єктами.

Технологія автофокусування з високою щільністю точок
Висока точність і якість при зйомці сцен з швидкою динамікою
Технологія автофокусування з високою щільністю точок активує точки фокусування, щільно розміщені навколо об'єкта для підвищення точності, надійності виявлення та відстеження рухомих об'єктів.

Покращений буфер для серійної зйомки
?6500 відрізняється розширеною ємністю серійної зйомки - 307 кадрів без зниження швидкості зйомки (близько 36 секунд з відстеженням AF / AE), щоб ви ніколи не упустили важливий момент.

Серійна зйомка в режимі Live View з мінімальною затримкою
Знімайте рухомі об'єкти зі швидкістю оптичного видошукача
При серійній зйомці в режимі Live View (до 8 кадрів в секунду) затримка виведення зображення на дисплей зведена до абсолютного мінімуму. Це дозволяє знімати рухомі об'єкти зі швидкістю оптичного видошукача - у міру їх відображення на електронному видошукачі або ЖК-екрані.

Ефект зменшення витримки на 5 ступенів
Новий високоточний гіроскоп стабілізує зображення так, немов використовується уп'ятеро меньшая3 витримка. Ця система компенсації тремтіння камери ефективна для зйомки більш стабільних і чітких фільмів або фотографій.

Мінімальна тремтіння камери навіть при використанні різних об'єктивів
5-осьова стабілізація, що підтримує об'єктиви різних типів - з байонетом E та інші
Вільно знімайте з рук, використовуючи різні типи змінних об'єктивів. Короткий робочий відрізок камери ?6500 з байонетом E забезпечує сумісність камери з багатьма моделями об'єктивів.


Функція Touch Pad
Щоб змістити фокус, проведіть по екрану пальцем, дивлячись у видошукач
Завдяки функції Touch Pad, проводячи пальцем по сенсорному РК-екрану, ви можете інтуїтивно і легко переміщати точку фокусування в кадрі, навіть не відриваючись від видошукача.

Моментальний вибір точки фокусування одним дотиком
Налаштуйте фокус в кадрі просто дотиком пальця
Сенсорна фокусування дозволяє легко і швидко налаштовувати фокус, тому ви не пропустіть шансу зберегти обраний об'єкт у вирішальний момент.

Більш динамічне зображення
З новою інтерфейсної БІС процесор BIONZ X обробляє дані з матриці Exmor CMOS, забезпечуючи знімкам і фільмів неперевершену текстуру, чіткість і різкість зображення, а також низький рівень шуму.

Підвищена чутливість матриці
Матриця оснащена тонким шаром внутрішньої проводки, великої фотодіодною підкладкою для захоплення світла і мідної проводкою для швидкого зчитування. Чутливість посилено до ISO 51200, а шуми знижено.

Удосконалена система обробки зображень
Процесор обробки зображення BIONZ X покращує текстуру і чіткість зображень, а також мінімізує шуми завдяки новій інтерфейсної БІС і алгоритму обробки зображень, оптимизированному спеціально для матриці.

Запис 4K високої якості
Знімайте і записуйте відеоролики 4K, створені на основі 6K (20 Мп), в форматі Супер-35. Сенсорне управління фокусуванням і 5-осьова стабілізація зображення розширюють можливості зйомки.

Висока роздільна здатність 4K
Передискретизація (приблизно 2.411 x [еквівалент 6K] із стисненням до 4K) забезпечує високу якість і реалістичність відеороликів 4K.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані