Телевізор SONY KD65XF7596BR2 - AT062459 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор SONY KD65XF7596BR2 - AT062459 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Телевізор SONY KD65XF7596BR2

Телевізор SONY KD65XF7596BR2 - AT062459

Код товару: AT062459
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 65", Роздільна здатність екрану 3840 x 2160, Підтримка Smart TV так, Частота розгортки панелі 50 Гц, Тип тюнеру цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-T, цифровий DVB-S, аналоговий, Колір панелі сріблясто-чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SONY
Диагональ экрана 65
Тип телевизора 4K-телевизоры, LED, Smart TV
Частота развертки панели 50 Гц
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-S, цифровой DVB-S2, цифровой DVB-T, цифровой DVB-T2
Цвет панели Серебристо-черный
VESA VESA (300x200 мм)
Тип подсветки Direct LED
Технологии улучшения изображения 4K X-Reality PRO, HDR10, Hybrid Log Gamma, Live Colour Technology, Local Dimming, Motionflow XR
Мощность динамиков 20 Вт (10 Вт х 2)
Інтерфейси підключення 1 x Спутниковый вход, 1 х RJ-45, 3 х USB, 4 х HDMI, Bluetooth, CI+, Composite, Headphone, антенный
Операційна система Android
Энергопотребление 178 Вт
Flash Memory 16G
Размеры с подставкой 1461 x 907 x 355 мм
Размеры без подставки 1461 x 844 x 80 мм
Вес с подставкой 21.4 кг
Частота обновления 400Гц
Підтримувані формати AAC, AVI,, FLAC, HEVC, JPEG, MKV, MOV, MP3, MP4, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, MPEG2PS, MPEG2TS, VP8, WAV, WEBM, WMV
Вес без подставки 20.2
Разрешение экрана 3840 x 2160 (UHD 4K)
Опис

Придбати Телевізор SONY KD65XF7596BR2 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор SONY KD65XF7596BR2- більш чітке і яскраве зображення!

Відкрийте дивовижний світ розваг. Нові технології підвищення роздільної здатності та 4K HDR в наших телевізорах з Android TV забезпечують чудове деталізоване зображення, що б ви не дивилися. Розгляньте кожну деталь заново в 4K. З 4K X-Reality PRO роздільна здатність кожного зображення підвищується, щоб максимально наблизити його до якості 4K і домогтися неймовірної чіткості. Все відбувається в режимі реального часу, забезпечуючи тонку опрацювання деталей.

Захоплюючі розваги в 4K HDR. Цей телевізор подарує вам неймовірне задоволення від фільмів та ігор в 4K HDR. Він підтримує різні формати HDR, зокрема HDR10 і Hybrid Log Gamma. Насолоджуйтесь іграми з PlayStation в HDR якості. Телевізори 4K HDR від Sony створюють ідеальний тандем з консолями PlayStation 4 і PlayStation 4 Pro. Завдяки чітким текстурам і яскравим, насиченим кольорам ви зможете отримати справжнє задоволення від гри.

Знайде, що скажете. В цьому телевізорі 4K HDR з Android TV є передова система управління голосом - тепер ви можете шукати фільми і телепередачі в додатках і на каналах мовлення, просто вимовляючи їх назви. Створено для звуку. Реалістичність звуку нарівні з реалістичністю зображення. ClearAudio + дозволяє оптимізувати звук телевізора для ще більш повного занурення і яскравості переживань. Насолоджуйтесь музикою, діалогами і звуковими ефектами в ще кращій якості.

Ще один спосіб використання смартфона. Підключіть до телевізора смартфон або USB-накопичувач і дивіться улюблений контент на великому екрані з неймовірною деталізацією. З функцією Plug & Play можна легко виводити на екран відео і фотографії, а також відтворювати музику з декількох пристроїв.  Коли ніщо не відволікає від зображення. Цей тонкий і стильний телевізор 4K HDR з вузькою рамкою, що імітує алюмінієве покриття, не тільки займе мінімум простору, а й гармонійно впишеться в інтер'єр. А завдяки продуманій системі укладання кабелі будуть максимально приховані спереду.

Корпорація Sony - унікальний виробник аудіо та відеопродукції, тому що вона, крім виробництва музичних центрів, телевізорів і відеокамер, займається науково-дослідницькою роботою широкого спектру. У лабораторіях цієї корпорації створювалися численні технології і формати, без який сучасне життя була б некомфортна. Наприклад, в 1951 році саме в лабораторії Sony її інженерами і вченими вперше був створений магнітофон, а через шість років там же винайшли діод, ще через пару років - транзисторний телевізор.

У 1964 році інженери Sony створили настільний калькулятор, їх уму і творчості належать і такі відкриття, як система кольорового телебачення Тринітрон (створена в 1968 році), відеокамера побутового призначення (з'явилася в 1980года), 1980 рік ознаменувався винаходом 3.5 'комп'ютерної дискети, 1982 - CD-програвача. Sony - автор літій-іонного акумулятора, мінідиску, плеєрів Walkman, телевізора з плоским екраном і цифрової фотокамери.

Всі ці винаходи були зроблені в дев'яності роки минулого століття, майже щороку ознаменовувався новим продуктом. Названі революційні винаходи є наочним прикладом того, що стратегія Sony полягає в розвитку новітніх технологій і в створенні якісних і доступних за ціною продуктів, в яких передові технології фактично реалізовані.

Успіх Sony, зрозуміло, позначений не тільки фінансовими показниками. Новинки марки Sony стверджують життя в новому її якості і новому комфорті, які стають масовими і доступними. Sony відкрила еру, в якій на зміну громіздким телевізорів і відеомагнітофонів прийшли кишенькові моделі, в якій з'явилися камери, не тільки записують, а й відтворюють відеоряд. Sony заявила про прихід нового часу приходом на ринок цифрових звукових носіїв, що дають можливість переписувати і прослуховувати записи без втрати якості сотні разів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані