Ноутбук Dell Inspiron 5575 (I515FA528S2DDW-8S) - AT062564 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Dell Inspiron 5575 (I515FA528S2DDW-8S) - AT062564 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ноутбук Dell Inspiron 5575 (I515FA528S2DDW-8S)

Ноутбук Dell Inspiron 5575 (I515FA528S2DDW-8S) - AT062564

Код товару: AT062564
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта AMD Radeon 530, Процесор AMD Ryzen 5 2500U (2GHz), Діагональ дисплея 15.6", Тип ноутбуку Мультимедійний центр, Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ, Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell
Відеокарта AMD Radeon 530
Операційна система Windows 10 Home
Діагональ дисплея 15.6
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор AMD Ryzen 5 2500U
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Об'єм SSD 250 ГБ
Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ
Оптичний привід DVD±RW
Тип ноутбука Мультимедійний центр
Серія Dell Inspiron
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 1-х USB 2.0, HDMI, USB 3.1 (Type-C), Комбинированный аудиоразъем
Вага 2.2 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер LAN (RJ-45)
Особливості украинская клавиатура
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Опис

Придбати Ноутбук Dell Inspiron 5575 (I515FA528S2DDW-8S) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Чіткість зображення на дисплеї

Насолоджуйтеся найдрібнішими деталями 15.6-дюймовому дисплеї з роздільною здатністю HD з антибліковим покриттям, що забезпечує прекрасну деталізацію зображень особливо на вулиці або при яскравому освітленні.

Бездоганна потокова передача

Технологія SmartByte забезпечує плавність і стабільність в іграх і при потокової передачі, щоб ви не пропустили жодної секунди. Це мережеве рішення надає ключовими додатками необхідну пропускну здатність для оптимальної продуктивності.

Чути кожен звук

Технологія Waves MaxxAudio Pro забезпечує найвищу якість передачі звуку, тому ви зможете насолоджуватися чітким насиченим звучанням при прослуховуванні концертів, перегляді фільмів і в іграх.

Перевагу в будь-якій ситуації

Завдяки новій конструкції ноутбук став тоншим і легшим, тому тепер його ще зручніше брати з собою, а ефектне зовнішнє покриття корпусу з металевим відливом виглядає стильно як вдома, так і в дорозі.

Універсальне рішення для різних можливостей підключення

Порт USB 3.1 Type-C забезпечує зручність і простоту підключення: він підтримує зарядку пристрою, підключення USB-пристроїв і Ethernet-адаптера, а також вивід звуку і відео.

Збільшений час роботи без підзарядки

Заряду потужного акумулятора ноутбука Inspiron вистачить на весь день. Час роботи без підзарядки тестується з використанням який став галузевим стандартом додатки MobileMark 2014. Час роботи без підзарядки залежить від конфігурації продукту, використовуваного програмного забезпечення, умов експлуатації і параметрів системи.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані