Проектор BENQ TW533 (9H.JG877.34E) - AT062631 - купити Проектори в Києві й Україні, доступні ціни на Проектор BENQ TW533 (9H.JG877.34E) - AT062631 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Проектор BENQ TW533 (9H.JG877.34E)

Проектор BENQ TW533 (9H.JG877.34E) - AT062631

Код товару: AT062631
Немає в наявності
Короткий опис:
Роздільна здатність матриці 1280 x 800, Тип для шкіл і вузів, Технологія DLP, Яскравість 3300 (ANSI lm), Порти і роз'єми 1 x RS232, 1 x mini-USB, 1 x 3.5 мм (audio in), 1 x 3.5 мм, 1 x S-Video, 1 x RCA, 3 x VGA (D-Sub), 2 x HDMI, Контрастність 15 000:1,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BENQ
Роздільна здатність матриці WXGA (1280 x 800)
Тип для школ и ВУЗов
Технологія DLP
Яркость 3300 (ANSI lm)
Порти і роз'єми 1 x RS232, 1 x mini-USB, 1 x 3.5 мм (audio in), 1 x 3.5 мм, 1 x S-Video, 1 x RCA, 3 x VGA (D-Sub), 2 x HDMI
Поддержка форматов 16:10
Контрастность 15 000:1
Колір White
Типы проекции фронтальная
Матрица WXGA
Минимальная диагональ изображения 1.52 м
Максимальная диагональ изображения 7.62 м
Поддерживаемые разрешения до WUXGA (1920 x 1200)
Горизонтальная 15 - 102 кГц
Вертикальная 23 - 120 Гц
Коэффициент масштабирования 1.2 x
Фокусное расстояние 21.8 - 25.6 мм
Мощность лампы 203 Вт
Строк служби 4500 годин (6000, 10000 економ режим)
Общая мощность звука 2 Вт (1 х 2 Вт)
Поддерживаемый стандарт видео SECAM, PAL, NTSC, HDTV (EDTV, SDTV)
Ширина 332.4 мм
Висота 99 мм
Глибина 214.3 мм
Вага 2.41 кг?
Уровень шума 32 dB (29 dB эконом режим)
Опис

Придбати Проектор BENQ TW533 (9H.JG877.34E) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Інтелектуальна конструкція для перегляду фільмів щодня
Створений за замовленням для простої, надійної щоденної роботи вдома, BenQ TW533 поєднує в собі якість яскравого великого зображення, інтуїтивно просте використання, зручний цифровий зв'язок, економію енергії для збереження навколишнього середовища.

Чудова якість зображення
Демонструйте файли з якістю Full-HD WXGA і насолоджуйтеся Blu-ray, відеоіграми і HD-трансляціями з чудовою контрастністю без зменшення масштабу або стиснення. Власне роздільна здатність TW533 становить 1366×768 (WXGA).

Висока природна контрастність для надзвичайної чіткості відображення тексту і детальності відтінків
Потужна природна контрастність 15000:1 завдяки сучасній технології DLP і скляним системас оптичних лінз 5G забезпечують найвищу чіткість, м'якість переходів кольорових півтонів і незрівнянну різкість відображення тексту для цікавої корпоративної візуальної комунікації.

Висока яскравість
Проектор з яскравістю 3300 люменів дозволить вам переглядати зображення в умовах відносно високого освітлення і навіть включеного світла. Він ідеально підходить для домашнього використання, так що ви зможете переглядати спортивні змагання та фільми разом з родиною і бачити задоволення на обличчях тих, хто сидить поруч.

Кілька входів HDMI і VGA для універсального зв'язку
Два входи HDMI і два входи VGA спеціально розроблені для підключення ноутбуків або мобільних пристроїв кількох доповідачів за лічені секунди. Кілька входів дозволяють учасникам зустрічі, викладачам і студентам співпрацювати миттєво, без використання складних адаптерів або IT-підтримки, які забирають багато часу.

Корекція вертикальних трапецеїдальних спотворень для відтворення ідеально вирівняних зображень
Щоб протидіяти ефекту трапеції, коли проектор повинен знаходитися не в центрі, наприклад у випадку простого розміщення на столі, функція корекції вертикальних трапецеїдальних спотворень налаштовує зображення для отримання професійних квадратних зображень. Трапециідальна корекція дає можливість легко спроектувати ідеально вирівняні зображення з різних місць.

Зручні зовнішні ніжки для регулювання
Проектори з трьома ніжками для регулювання значно перевершують проектори тільки з однією ніжкою завдяки значному підвищенню різноманітності налаштування в різних конференц-залах: додаткові ніжки розташовані по кутах проектора для полегшення руху.

Розроблений для зручного переміщення між приміщеннями
Скульптурно зроблений корпус з гладким, компактним промисловим дизайном стійкий до бруду і відбитків пальців при переміщенні з однієї кімнати в іншу; окрім цього, нова інтуїтивна клавіатура і наявність пульта дистанційного керування спрощують налаштування зображення в новій кімнаті.

Максимальна економія енергії з технологією BenQ Exclusive SmartEco
Ексклюзивна інновація BenQ, технологія SmartEco покращує можливості енергозбереження проекторів DLP, одночасно забезпечуючи надзвичайну яскравість, виняткову якість зображення, оптимізований термін служби лампи з зменшеним використанням лампи і загальною вартістю володіння. Технологія SmartEco дозволяє корпораціям мінімізувати витрати на енергоспоживання ламп та обслуговування завдяки динамічним функцій енергозбереження, які дозволяють отримати ультра-яскраві зображення в кожній презентації.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані