Планшет Assistant АР-757G gold - AT062662 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет Assistant АР-757G gold - AT062662 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Планшет Assistant АР-757G gold

Планшет Assistant АР-757G gold - AT062662

Код товару: AT062662
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ дисплея 7", Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ, Тип з 3G/4G-модемом, Планшет + Смартфон, Початкового рівня, Планшети на Android, Роздільна здатність 1280 х 720, Вбудована пам'ять 16 ГБ, Операційна система Android 6.0,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Assistant
Діагональ дисплея 7
Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ
Тип с 3G/4G-модемом, Планшет + Смартфон, Начального уровня, Планшеты на Android
Роздільна здатність 1280х720
Бездротові можливості 3G, Bluetooth, Wi-Fi
Операційна система Android
Тип матриці IPS
Процесор ARM Cortex-A7
Кількість ядер процесора 4
Колір задньої панелі Gold
Частота процесора 1.3 ГГц
Тип SIM-карт miniSIM
Порти і роз'єми 1 x Audio, 1 x microUSB
Навігаційна система GPS
Підтримка карт пам'яті microSD
Тилова камера 2 Mpx
Фронтальна камера 2 Mpx
Додатково G-Sensor, FM-радио
Колір передньої панелі White
Емкость аккумулятора 2500 мАч
Опис

Придбати Планшет Assistant АР-757G gold Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Планшет Assistant АР-757G gold
Купівля планшетного комп'ютера сьогодні - це не вимушена міра, а скоріше данина прогресивному часу, де подібні електронні гаджети стали нормою домашнього побуту. З ним ви будете на крок попереду і навчитеся цінувати практичність і зручність.

У лінійці високопродуктивних планшетів модель Assistant AP-757G gold займає особливе місце. Цей планшет можна сміливо назвати витвором мистецтва, з однією лише різницею - цей шедевр доступний кожному за найоптимальнішою ціною.

Уже з першого погляду на гаджет ви закохаєтесь в його ідеальний і лаконічний дизайн, а барвистий і чіткий дисплей вже не дозволить вам навіть дивитися на інші моделі. Планшет ASSISTANT AP-757G gold - це універсальне і сучасний пристрій, який змінить вашу реальність і змусить поглянути на звичні речі з іншого ракурсу.

Порада! Перед покупкою завжди ставте собі питання «А для чого мені потрібен планшет?». З відповіді, ви зможете правильно вибрати найбільш підходящу модель.
7-ми дюймовий планшетний комп'ютер ASSISTANT AP-757 gold легкий у використанні. З ним швидко знайде «спільну мову» навіть дитина, так як для управління цим пристроєм не потрібно ні миші, ні громіздкою клавіатури. Один дотик - і гаджет відкриває перед вами новий світ, світ безмежних можливостей.

Усередині цього красеня високопродуктивний 4-х ядерний процесор Cortex-A7 SC7731, що підтримує новітні інструкції віртуалізації і забезпечує швидке виконання будь-яких операцій. У поєднанні з операційною системою Android 6.0 пристрій блискавично реагує на бажання користувача, роблячи його ідеальним робочим інструментом, вирішальним абсолютно будь-які завдання.

Куплений планшет ASSISTANT AP-757 gold вже з першого дня стане вашим найкращим помічником, так як він надає ряд можливостей:
• швидкий доступ до персонального поштової скриньки;
• приємний перегляд новинок кіно;
• якісне відображення фото та відео;
• цікаве подорож в ігровий світ;
• зручна робота з документацією.

Планшет ASSISTANT AP-757G gold - це дійсно кращий вибір! Цей гаджет виведе звичний серфінг в мережі на новий, більш продуктивний рівень.

Перевагами пристрою є:
• висока продуктивність «начинки»;
• 7-ми дюймовий HD екран;
• багатий набір функцій зв'язку;
• стильний зовнішній вигляд;
• легкий, компактний корпус, який легко поміщається в руці;
• наявність двох сім-карт (робота в режимі смартфона);
• конкурентна ціна від виробника!

Все це говорить про те, що перед вами - сучасний девайс, який неодмінно стане відмінний помічником в роботі, незамінним товаришем у грі і неперевершеним показником стилю і статусу його власника. Якісний планшет Assistant AP-757G gold за вигідною ціною від виробника!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані