Обігрівач Ergo HI 1618 без ноги - AT062732 - купити Обігрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Обігрівач Ergo HI 1618 без ноги - AT062732 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Обігрівач Ergo HI 1618 без ноги

Обігрівач Ergo HI 1618 без ноги - AT062732

Код товару: AT062732
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип інфрачервоний, Потужність 1800 Вт, Розмір приміщення (при висоті не більше 3м), м2 18 кв.м, Установка підлоговий, настінний, Колір чорний/сріблястий, Тип живлення електромережа,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Ergo
Колір черный/серебристый
Тип инфракрасный
Потужність 1800 Вт
Размер помещения (при высоте не более 3м), м2 18 кв.м
Установка настенный, напольный
Тип питания электросеть
Нагревательный элемент кварц
Тип управления механічна
Додатково термостат, защита от перегрева
Габариты (В х Ш х Г), мм 190 х 700 х 95 мм
Вага 4.5
Опис

Придбати Обігрівач Ergo HI 1618 без ноги Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ergo HI 1618 – надійний та високоякісний інфрачервоний обігрівач, який стане незамінною річчю у кожному домі. Він відрізняється високою енергоефективністю, надійністю і функціональністю, дозволить швидко обігріти приміщення і практично моментально зігріти свого господаря. Інфрачервоний обігрівач однаково ефективний і в закритих і відкритих приміщеннях. Головна перевага даної моделі в тому, що вона не пересушує повітря і не спалює кисень, безпечна для людини і інших живих організмів, а головне – енергоефективна і проста в експлуатації.

Інфрачервоний обігрівач Ergo HI 1618 працює від електромережі. Максимальна потужність становить 1800 Вт. Нагрівальний елемент – кварцова лампа. Даний прилад може бути встановлений як на стіні, стелі, так і розміщений на телескопічній нозі (не входить в комплект), яка дозволить легко переміщати обігрівач і розгортати в потрібному напрямку.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані