Точка доступу Wi-Fi Mikrotik cAP lite (RBcAPL-2nD) - AT062733 - купити Wi-Fi точки доступу в Києві й Україні, доступні ціни на Точка доступу Wi-Fi Mikrotik cAP lite (RBcAPL-2nD) - AT062733 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Точка доступу Wi-Fi Mikrotik cAP lite (RBcAPL-2nD)

Точка доступу Wi-Fi Mikrotik cAP lite (RBcAPL-2nD) - AT062733

Код товару: AT062733
В наявності
1 150 грн
Короткий опис:
Режими роботи Wi-Fi точка, Робоча частота 2.4 ГГц, Стандарти мереж n (до 150 Мбіт/с), g (до 54 Мбіт/с), b (до 11 Мбіт/с), Інтерфейси WAN 10/100 Мбит/с, Тип антени вбудована/незнімна, Кількість антен 2,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Mikrotik
Режимы работы Wi-Fi точка
Рабочая частота 2.4 ГГц
Стандарты сетей n (до 150 Мбит/с), g (до 54 Мбит/с), b (до 11 Мбит/с)
Інтерфейси WAN 10/100 Мбит/с
Тип антени встроенная/несъемная
Соответствие сетевым стандартам IEEE 802.11 n, IEEE 802.11 g, IEEE 802.11 b
Живлення PoE/адаптер
Опис

Придбати Точка доступу Wi-Fi Mikrotik cAP lite (RBcAPL-2nD) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Точка доступу Wi-Fi Mikrotik cAP lite (RBcAPL-2nD) - ще одна невелика точка доступу з лінійки cAP від ??Mikrotik. Відмінністю версії lite від свого попередника є наявність додаткового настінного корпусу. Тепер точка доступу може з легкістю монтуватися не тільки на стелю (як СAP), а й на стіну.

У даній версії виробник велику увагу приділив саме дизайну пристрою. По-перше, сама точка доступу має досить компактні розміри і є малопомітною, тому легко впишеться в будь-який дизайн. По-друге, дизайнери пропонують користувачеві файли з різним дизайном для 3D-принтера.

cAP lite має 64 MB оперативної пам'яті і процесор QCA9533 650 MHz, що дозволяє видерживать досить високі навантаження. Працює пристрій з 2.4 GHz радіомодулем і відповідає стандартам 802.11n / g / b. Втім, все як і в cAP 2nD.

Але все ж апаратна частина cAP lite трохи відрізняється від свого попередника. Стельовий корпус має діаметр 88 мм, в той час як у cAP 2nD цілих 185. До того ж версія lite обладнана старшою версією радиомодуля - QCA9531 і має слабший коефіцієнт посилення антени - 1.5dBi.

Точка доступу має тільки один порт 10 / 100Mbit / s, для підключення до мережі. cAP lite підтримує технологію PoE, відповідно через Fast Ethernet, так само підключений до джерела живлення 5-60V. Максимальна споживана потужність пристрою становить 4W.





Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані