Обігрівач Ergo HO 182009 F (HO182009F) - AT062750 - купити Обігрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Обігрівач Ergo HO 182009 F (HO182009F) - AT062750 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Обігрівач Ergo HO 182009 F (HO182009F)

Обігрівач Ergo HO 182009 F (HO182009F) - AT062750

Код товару: AT062750
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип масляний, Потужність 2400 Вт, Розмір приміщення (при висоті не більше 3м), м2 24 кв.м, Установка підлоговий, Колір сірий, Тип живлення електромережа,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Ergo
Колір Grey
Тип масляный
Потужність 2400 Вт
Размер помещения (при высоте не более 3м), м2 24 кв.м
Установка напольна
Тип питания электросеть
Нагревательный элемент ТЕН
Тип управления механічна
Додатково термостат, тепловентилятор, световой индикатор работы, ручка для перемещения, регулировка мощности/температуры, колесики/ножки д
Габариты (В х Ш х Г), мм 615 х 400 х 240 мм
Вага 10.2
Опис

Придбати Обігрівач Ergo HO 182009 F (HO182009F) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Обігрівач Ergo HO 182009 F (HO182009F)

Маслонаповнені радіатори «ERGO» серії F оснащені вбудованим тепловентилятором, що дозволяє зменшити час прогріву приміщення до необхідної температури. Радіатори забезпечують м'яке і комфортне тепло, характеризуються високою ефективністю роботи.

Радіатори «ERGO» комфортні в експлуатації:

встановлені на колісні платформи;

довжина силового кабелю радіатора достатня, щоб виключити комутацію через подовжувач і становить 140 см;

мають безпечну температура корпусу;

пофарбовані сучасними екологічно чистими порошковими емалями, що гарантують високу якість покриття на протязі всього терміну експлуатації;

мають світлову індикацію;

забезпечені ступінчастим регулятором потужності і захистом від перегріву.

Вибір номінальної потужності радіатора при їх використанні в якості основного джерела обігріву проводиться з розрахунку 100 Вт на 1 м2 площі (для приміщень з теплоізольованими стінами і висотою стелі не більше 3 м). Більш точний вибір номінальної потужності приладу повинен проводитися з урахуванням фактичних теплових втрат кожного приміщення.

Торгова марка Ergo належить концерну під назвою Network Selects. Штаб-квартира даного англійського концерну розташована в Лондоні, виробничі майданчики знаходяться на території Китаю, Туреччини та Тайваню, а дослідні та логістичні центри - в Гонконзі. Бренд Ergo був зареєстрований в 2007 році. Торгова марка створювалася як доповнення до вже добре відомому на ринку бренду UFO, який також належав Network Selects.

Продукція під логотипом UFO ставилася переважно до утилітарного і бюджетного класу, тому, для розширення популярності і присутності на ринку, компанія Network Selects замість вкладень в існуючий бренд, прийняла рішення про створення абсолютно нового. Асортимент продукції, що реалізується під торговим знаком Ergo, неймовірно широкий і складається з високоякісного фото- і відеоборудованія і аксесуарів, DECT-телефонії, портативної і мобільної електроніки, DVD-плеєрів, LCD телевізорів, комп'ютерної периферії, навушників, GPS-навігаторів, дрібної і крупної побутової техніки та багато чого іншого.

Всі продукти від Ergo характеризуються гідною якістю при цілком демократичною ціною. Ім'я бренду утворено від слова «Ergonomics», що означає «ергономіка» і дає повну характеристику пристроїв від Ergo - мінімум деталей, нічого зайвого, тільки простота і зручність експлуатації.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані