Корпус AeroCool GLO(Black) - AT062863 - купити Корпуси в Києві й Україні, доступні ціни на Корпус AeroCool GLO(Black) - AT062863 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Корпус AeroCool GLO(Black)

Корпус AeroCool GLO(Black) - AT062863

Код товару: AT062863
Немає в наявності
Короткий опис:
Підтримувані материнські плати SSI CEB, Mini - ITX, Micro - ATX, ATX, Особливості вікно на бічній панелі, Наявність блоку живлення без блоку живлення, Класс корпусу Геймерські, Зовнішні роз'єми Audio, 2 x USB 3.0, Спосіб установки вертикальний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник AeroCool
Типоразмер Miditower
Поддерживаемые материнские платы SSI CEB, Mini - ITX, Micro - ATX, ATX
Особливості вікно на бічній панелі
Наличие блока питания без блока питания
Класс корпуса Геймерские
Внешние разъемы Audio, 2 x USB 3.0
Спосіб установки вертикальний
Количество внутренних отсеков 3.5" 3
Количество внутренних отсеков 2.5 5
Количество слотов расширения 7
Количество и размер установленных вентиляторов 1 х 120 мм
Охлаждающие элементы вентиляционные решетки
Установка длинных видеокарт до 425 мм
Максимальная высота процессорного кулера 16
Матеріал корпусу пластик, металл
Габарити, мм 210 x 475 x 478 мм
Места для дополнительных вентиляторов Side 2x12 см, Front 2x12 см, Bottom 3x12 см
Опис

Придбати Корпус AeroCool GLO(Black) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Корпус AeroCool GLO (Black)

Нехай ваша система заграє новими фарбами. Дві світлодіодні стрічки допоможуть надати передній панелі стильний і незвичайний вид. Стрічки підтримують 13 режимів підсвічування, включаючи 7 однотонних і 6 зі зміною кольорів.

RGB Digital забезпечує повний контроль над кожним світлодіодом і дає користувачеві можливість індивідуально налаштувати будь-який режим підсвічування, включаючи режими з циклової зміною RGB-кольорів і з заливкою одним кольором.

Підтримка сучасних материнських плат. Корпус підтримує установку материнських плат форм-фактора SSI CEB, що дозволяє домогтися максимальної продуктивності. Форм-фактор CEB (Compact Electronics Bay) був розроблений для материнських плат під два або більшу кількість процесорів відповідно до вимог форуму Server System Infrastructure (SSI).

Похваліться своїм ПК. Бічна панель із загартованого скла дозволяє розглянути всі компоненти системи. Панель легко відкривається і закривається за допомогою простого механізму на петлях.

Зручний доступ до медіаконтенту. Зручна контрольна панель у верхній частині корпусу дозволяє управляти ефектами світлодіодного підсвічування і включати або перезавантажувати систему. Там же розташовані два роз'єми USB 3.0, аудіовихід і вхід для мікрофона.

Повітряне охолодження. Можлива установка повітряного охолодження на передній і задній панелях, а також всередині на бічній панелі і в нижній частині корпусу. Водяне охолодження. У корпус можна встановити до двох систем водяного охолодження: з радіатором 240 мм всередині на бічній панелі і з радіатором 360 мм на нижній панелі.

Корпус для потужних ПК. Підтримуються потужні системи охолодження процесора висотою до 160 мм, сучасні відеокарти розміром до 425 мм і блоки живлення ATX розміром до 225 мм.

Віддані своїй справі засновники компанії Aero Cool невпинно вдосконалюють свої сміливі ідеї та рішення для виробництва ігрових ПК нового покоління. Завдяки креативним ідеям дизайну і гостроті технічної думки конструкторів, ця компанія отримала заслужене визнання в усьому світі.

Багаторічний досвід і якість продукції компанії Aero Cool здобули їй найвищу популярність навіть у найвимогливіших користувачів ринку ігрових систем. На даний момент компанія може запропонувати широкий спектр обладнання високої якості в поєднанні з гнучкою ціновою політикою.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані