Бойлер Tesy BILIGHT 80 V - AT062865 - купити Бойлери та водонагрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Бойлер Tesy BILIGHT 80 V - AT062865 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Бойлер Tesy BILIGHT 80 V

Бойлер Tesy BILIGHT 80 V - AT062865

Код товару: AT062865
В наявності
6 923 грн
Акція: Кешбек 200 грн. При придбанні даного товару покупець гарантовано отримує кешбек 200 грн
Короткий опис:

Об'єм 80 л, Форма бойлера циліндрична, Тип ТЕНа "мокрий" (безпосередньо контактує з водою), Матеріал внутрішнього бака сталь зі склокерамічним покриттям, Кількість ТЕНів один, Установка вертикальна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Об`єм 80 л
Форма бойлера циліндрична
Установка вертикальная
Тип установки настінний
Количество ТЭНов один
Тип управления механічна
Потужність 2000 Вт
Материал внутреннего бака сталь со стеклокерамическим покрытием
Висота 790 мм
Ширина 440 мм
Температура нагрева 75 °С
Захист запобіжний клапан (захист від надлишкового тиску), магнієвий анод, защита от перегрева, защита от замерзания
Подводка нижняя
Элементы управления бойлером термостат, стрелочный индикатор уровня нагрева, индикатор уровня нагрева
Класс защищенности бойлера IP 24
Глибина 460 мм
Вага 21.4 кг
Электропитание 230В/50Гц
Опис

Придбати Бойлер Tesy BILIGHT 80 V Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Якщо водонагрівач Tesy BILIGHT 80 V стане вашим першим нагрівачем накопичувального типу, він з легкістю познайомить вас з класовими перевагами, якими ви зможете щодня користуватися. Адже такі водонагрівачі найкраще підходять для великої родини, реалізуючи об'ємне обслуговування підключень.

Сучасна конструкція. Водонагрівач Tesy BILIGHT 80 V не славиться зовнішньою привабливістю. На заміну їй приходить спрощений спосіб настінного монтажу у вертикальному форматі, а також робоча постійність, якої так не вистачає сучасній техніці. У виробництві даної моделі була застосована технологія Insutech, технологія розподілу поліуретанової ізоляційної піни між корпусом і внутрішнім баком. Робить позитивний увагу і відсутність теплового мосту - цей фактор знижує енергоспоживання на 16%. Також варто відзначити і запатентовану конструкцію сопла з нержавіючої сталі.

Прекрасні технічні показники. Технічні показники електричного бойлера Tesy BILIGHT 80 V заслуговують величезної кількості похвал. Модель працює з максимальною температурою в 75 градусів, яка обслуговує її 80-літровий об'єм.

У роботі вона використовує ТЕН сухого типу - він не контактує з водою, тому краще захищений від утворення накипу. Всередині бак покритий склокерамікою, присутній магнієвий захисний анод. Двоколірний LED-індикатор BiLight суміщений з вологостійким вимикачем напруги. Під захистом. Водонагрівач Tesy BILIGHT 80 V захищений від перегріву і замерзання. Клас захисту корпусу - IP24. Компанія Tesy вийшла на європейський ринок в 1990 році. Продукцією цього підприємства є побутове обладнання для нагріву води та опалення.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані