Акустична система JBL Xtreme 2 Blue (JBLXTREME2BLUEU) - AT062873 - купити Акустичні системи в Києві й Україні, доступні ціни на Акустична система JBL Xtreme 2 Blue (JBLXTREME2BLUEU) - AT062873 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Акустична система JBL Xtreme 2 Blue (JBLXTREME2BLUEU)

Акустична система JBL Xtreme 2 Blue (JBLXTREME2BLUEU) - AT062873

Код товару: AT062873
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип портативні колонки, Кількість каналів 2.0, Потужність колонок, Вт 40, Живлення акумулятор, мережа, Оснащення бризкозахищеність, регулювання гучності, Інтерфейси Bluetooth 4.2, microUSB,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник JBL
Тип портативные колонки
Количество каналов 2.0
Мощность колонок, Вт 40
Матеріал корпусу ткань, пластик, аллюминий
Минимальная частота воспроизведения 55 Гц
Установка подвесная
Живлення акумулятор, сеть
Оснащение брызгозащищенность, регулировка громкости
Інтерфейси Bluetooth 4.2, microUSB
Разъемы mini Jack 3.5 mm
Подключение проводное, беспроводное
Максимальная частота воспроизведения 20 кГц
Время работы от аккумулятора, ч. 15
Опис

Придбати Акустична система JBL Xtreme 2 Blue (JBLXTREME2BLUEU) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Акустична система JBL Xtreme 2 Blue (JBLXTREME2BLUEU) - нова якість музики. Покращений звук, більш насичені баси і до 15 годин автономної роботи, роблять цю колонку відмінним музичним компаньйоном для справжніх меломанів.

Функція JBL Connect +. Ще краще, ніж раніше. JBL Xtreme 2 по достоїнству оцінять, як любителі електронної музики, так і прихильники класичних композицій або чистого вокалу. Усередині колонки заховані чотири драйвера і два басових радіатора, які ідеально передають низький спектр частот і радують якісно новим звучанням в високому та середньому діапазонах. Завдяки цьому, ви можете не тільки насолоджуватися об'ємним звуком, що заповнює всю кімнату, а й фізично відчувати його.

Будинки, на пляжі, біля басейну. Динамік має повноцінний захист від вологи стандарту IPX7. Це означає, що йому не страшні не тільки дощ або бризки, а й невелике занурення під воду. Сміливо беріть JBL Xtreme 2 на природу або на пляж і відпочивайте під ритми улюблених мелодій. А після - просто відмиєте його від піску під краном.

У верхній частині колонки розташувався ряд зручних рельєфних кнопок для управління Bluetooth-підключенням і відтворенням музики. Також є клавіша, що включає режим JBL Connect +, який об'єднує девайси в одну мережу за допомогою бездротового підключення. Це дуже зручно, якщо ви хочете слухати музику по всьому будинку або влаштовуєте велику вечірку.

В цілому, за допомогою програми ви можете з'єднати до 100 колонок, що підтримують JBL Connect +! А функція потокової передачі Bluetooth дозволяє підключити до однієї колонці до 2 смартфонів або планшетів, щоб кожен міг поділитися улюбленими треками. Не припиняйте веселощі. Акумулятор на 10 000 мАг забезпечить вам до 15 годин прослуховування музики.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані