Мобільний телефон LG G710 (G7 ThinQ) Blue (LMG710EMW.ACISBL) - AT062888 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон LG G710 (G7 ThinQ) Blue (LMG710EMW.ACISBL) - AT062888 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мобільний телефон LG G710 (G7 ThinQ) Blue (LMG710EMW.ACISBL)

Мобільний телефон LG G710 (G7 ThinQ) Blue (LMG710EMW.ACISBL) - AT062888

Код товару: AT062888
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ екрану 6.1", Оперативна пам'ять 4 Gb, Ємність акумулятора 3000 mAh, Вбудована пам'ять 64 Gb, Роздільна здатність екрану 1440 x 3120, Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 4G, 3G, 2G,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник LG
Диагональ экрана 6.1
Оперативная память 4 ГБ
Вбудована пам'ять 64 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G, 3G, 4G
Беспроводные подключения Wi-Fi, Bluetooth, NFC
Основная камера Dual 16 Mpx
Операційна система Android 8.0
Колір Blue
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 8 Mpx
Навигация ГЛОНАСС, A-GPS, GPS
Частота процесора 2.8 ГГц
Формат SIM-карты Nano
Стандарты связи (GSM) 1900, 1800, 900, 850
Процесор Qualcomm SDM845 Snapdragon 845
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 2 Тb
Функции камеры распознавание лица, панорама, геотегинг, вспышка, автофокус, HDR
Мультимедиа социальные сети, музыкальный плеер, мобильные сервисы Google, игры, видеоплеер
Органайзер часы, телефонная книга, секундомер, мировое время, калькулятор, календарь, заметки, диктофон, будильник
Інтерфейси і підключення USB Type-C
Особливості IP68 certified
Встроенные датчики цифровой компас, датчик приближения, датчик освещения, гироскоп, барометр, G-sensor
Размеры (мм) 153.2 x 71.9 x 7.9
Вага 162 г
Разрешение экрана 1440 x 3120
Емкость аккумулятора 3000 мАч
Опис

Придбати Мобільний телефон LG G710 (G7 ThinQ) Blue (LMG710EMW.ACISBL) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мобільний телефон LG G710 (G7 ThinQ) Blue (LMG710EMW.ACISBL)

Естетика в дизайні. Елегантний, тонкий, зручний у використанні однією рукою смартфон в металевому корпусі. Великий QHD + дисплей з діагоналлю 6,1-дюйма і співвідношенням сторін 19.5: 9 безсумнівно приверне вашу увагу.

Яскравий дисплей. Яскравий LCD дисплей в два рази яскравіше, ніж дисплеї смартфонів, представлених сьогодні на ринку *. У LG G7 ThinQ вона досягає 1000 ніт і забезпечує чудову читабельність навіть під прямими сонячними променями. Інженери подбали і про енергозбереження, дисплей споживає на 30 менше енергії, ніж попередній флагман при тому ж рівні яскравості.

AI CAM - Інтелектуальна камера. Смартфон має інтелектуальної оболонкою камери. Вона здатна розпізнавати безліч об'єктів і сценаріїв зйомки: людина, тварини, їжа, схід, місто, небо і інші, пропонуючи один з 19 режимів зйомки.

Яскравий режим камери. В умовах недостатньої видимості «розум» смартфона автоматично включає режим зйомки при слабкому освітленні, пропускаючи в 4 рази більше світла в порівнянні зі стандартною зйомкою. Ви можете бути впевнені - LG G7 ThinQ ідеально підходить для нічних знімків. Пошук фотографій за ключовим словом. Тепер пошук в фотогалереї став ще швидше і простіше, оскільки смартфон аналізує всі ваші знімки і сортує їх за ключовим словом.

Режим камери «Портрет». Отже, що б не було об'єктом фотографії, дозвольте LG G7 ThinQ проявити себе! Завдяки легкому використанню режиму портретної зйомки ви можете сфокусуватися на предметі і відрегулювати ступінь розмитості фону, створивши так званий ефект «боке». Даний режим підтримує як основна, так і восьмимегапіксельна селф-камера.

Дві основні камери по 16 МП. На тильній стороні смартфона знаходяться дві 16 МП камери. Одна з них оснащена ультра-ширококутним об'єктивом 107 градусів, що дозволяє вмістити в кадр більшу кількість об'єктів в порівнянні зі стандартними камерами. Друга камера має діафрагму F / 1.6, забезпечуючи ультра чітке зображення і насиченість знімків.

Потужний Boombox динамік. Усередині LG G7 ThinQ реалізований резонатор об'ємом в 17 разів більше, ніж в попередніх смартфонах. Ми називаємо його Boombox. Він забезпечує глибокі баси і насичені вібрації, коли ви дивитеся ваш улюблений фільм або слухаєте музику без навушників.

Розпізнавання мови на збільшеному відстані. Тепер мова і голосові команди будуть розпізнаватися на відстані до 5 метрів. Також перебуваючи навіть в шумному місці, смартфон зможе розпізнати вашу мову з високим ступенем точності.

Об'ємне звучання DTS: X 3D. За допомогою технології DTS-X наш герой LG G7 ThinQ створює ефект об'ємного, живого стереозвуку. Кнопка швидкого доступу до Google Асистент ™. Одне натискання на «гарячу кнопку» активує Google Асистент. А її тривале утримання дозволяє запустити голосовий помічник Google.

Військовий стандарт захисту + IP68. Ми зробили все, щоб LG G7 ThinQ став надміцним. Посудіть самі. Ступінь захисту IP68 підтверджує те, що смартфону не страшні ні вода, ні пил. Крім цього смартфон пройшов 14 суворих тестів на міцність, щоб отримати Військовий Сертифікат Захисту (Military Standard 810G).

LG - популярна марка корейської побутової техніки. Корейська електронна промисловість почала своє бурхливе зростання з народження в 1958 році компанії Gold Star, яка випустила вже в 1965 році перший холодильник. Цей момент відкрив нову епоху. До 1980 року фірма склала серйозну конкуренцію лідерам по виробництву техніки, перетворившись в творця нових технологій.

LG, як найменування торгової марки Gold Star народилося в 1996 році з метою проведення грамотної маркетингової стратегії. Буква G - перша літера Gold Star, фірми, яка народилася в 1958 році, а L в імені LG взято у Lucky Chemical. Нове ім'я стало зручним і швидким у вимові. Асортимент продукції компанії дуже широкий: холодильники побутового та промислового призначення, пилососи та системи кондиціонування, морозильні камери, мікрохвильові печі, пральні машини. Заводи LG розміщені по всьому світу: на території Китаю, Туреччини, Індії, на Філіппінах, в Бразилії, у В'єтнамі.

LG є прихильником інноваційних технологій. Вона вже в даний час радує споживачів такими новаціями, як холодильник, мікрохвильова піч та кондиціонер з виходом в глобальну мережу Інтернет, пральними машинами цифрового типу. Але такі моделі високотехнологічного типу доступні поки не кожному, тому компанія LG в своїй роботі не забуває про масове споживача, у якого корейська техніка дуже популярна, і випускає доступні за ціною моделі. На ринку України техніка компанії LG популярна і представлена ??в широкому асортименті.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані