Ноутбук ASUS S530UA (S530UA-BQ105T) - AT062891 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук ASUS S530UA (S530UA-BQ105T) - AT062891 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ноутбук ASUS S530UA (S530UA-BQ105T)

Ноутбук ASUS S530UA (S530UA-BQ105T) - AT062891

Код товару: AT062891
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта Intel UHD Graphics 620, Діагональ дисплея 15.6", Тип ноутбуку Для роботи та навчання, Об'єм SSD 128 ГБ, Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ, Операційна система Windows 10 Home,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Відеокарта Intel UHD Graphics
Об'єм HDD 1 ТБ
Діагональ дисплея 15.6
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i5-8250U
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Об'єм SSD 128 ГБ
Тип ноутбука Для роботи та навчання
Серія ASUS S
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення HDMI, USB 3.1 (Type-C), Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Grey
Вага 1.8 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Додатково + cумка
Опис

Придбати Ноутбук ASUS S530UA (S530UA-BQ105T) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Яскраві та стильні ноутбуки серії ASUS VivoBook створені, щоб підкреслювати характер своїх власників. Новий VivoBook S15 привнесе нові штрихи у ваш мобільний спосіб життя – він відрізняється сміливим дизайном легкого корпусу з унікальними колірними комбінаціями і декількома варіантами текстурованою обробки, інноваційним дисплеєм NanoEdge з тонкою рамкою з трьох сторін екрану і ексклюзивним шарніром ErgoLift. Як і будь-який інший VivoBook, S15 поєднує в собі продуктивність, стиль і комфорт, тому на ньому можна з задоволенням працювати де б ви не були.

Завжди в центрі уваги. Ноутбуки VivoBook S15 – ідеальний вибір для тих користувачів, хто терпіти не може нудні кольору. Яскраві відтінки і цікаві поєднання кількох контрастних кольорів в одному варіанті корпусу покликані виразити індивідуальність своїх власників.

Комфортний кут. Відкрийте кришку VivoBook S15 і працюйте з максимальним комфортом. Ноутбук обладнаний інноваційним механізмом кріплення дисплея ErgoLift, що володіє подвійним дією. Він плавно розкриває і надійно утримує дисплей, а також нахиляє клавіатуру ноутбука на кут 3,5° – ідеальне для набору тексту положення. Використання шарніра ErgoLift також покращує ефективність охолодження ноутбука для гарантії стабільної роботи.

Більше зручності, яскравіше враження! Дисплей NanoEdge, встановлений в VivoBook S15, буквально продовжує розширювати межі можливого. Новий варіант NanoEdge має не просто більш тонку рамку – тонка рамка тепер розташовується і з боків екрану, і над ним. В результаті екран займає ще більшу площу щодо кришки – цілих 86%. Додайте сюди широкі кути огляду і неперевершену передачу кольору і отримаєте дисплей своєї мрії. З VivoBook S15 мультимедійні розваги будуть незабутніми!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані