Ноутбук ASUS VivoBook S15 (S530UN-BQ103T) - AT062892 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук ASUS VivoBook S15 (S530UN-BQ103T) - AT062892 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Ноутбук ASUS VivoBook S15 (S530UN-BQ103T)

Ноутбук ASUS VivoBook S15 (S530UN-BQ103T) - AT062892

Код товару: AT062892
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта NVIDIA GeForce MX150, Діагональ дисплея 15.6", Тип ноутбуку Мультимедійний центр, Об'єм SSD 128 ГБ, Об'єм оперативної пам'яті 12 ГБ, Об'єм вбудованої відеопам'яті 2 ГБ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Відеокарта NVIDIA GeForce MX150
Об'єм HDD 1 ТБ
Діагональ дисплея 15.6
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i5-8250U
Об'єм оперативної пам'яті 12 ГБ
Об'єм SSD 128 ГБ
Об'єм вбудованої відеопам'яті 2 ГБ
Тип ноутбука Мультимедійний центр
Серія ASUS S
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення HDMI, USB 3.1 (Type-C), Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Grey
Вага 1.8 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Додатково + cумка
Опис

Придбати Ноутбук ASUS VivoBook S15 (S530UN-BQ103T) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Ноутбук ASUS S530UN (S530UN-BQ103T)

Безмежні можливості. Ноутбук ASUS VivoBook S15 - це красиве пристрій з чудовою продуктивністю. У його тонкому корпусі з металевою обробкою знаходяться потужні компоненти: процесор Intel Core, відеокарта nVidia GeForce. ASUS VivoBook S15 - ідеальне рішення для сучасної мобільної життя. Тонше, легше! VivoBook S15 - це ноутбук для повсякденного використання, який може посперечатися з ультрабуками по легкості і компактності.

Дисплей NanoEdge з неймовірно тонкою екранної рамкою. Хоча за розміром корпусу VivoBook S15 відповідає типовим 14-дюймовим ноутбукам, його дисплей має розмір 15.6 дюйма. Це стало можливим за рахунок неймовірно тонкої екранної рамки NanoEdge товщиною всього 7.8 мм: площа дисплея становить 80% від площі кришки. Використовувана в ньому ЖК-матриця може похвалитися широкими кутами огляду (178 °), тому зображення на екрані цього ноутбука буде яскравим і контрастним навіть при погляді з боку.

Неймовірна швидкість. Ноутбук VivoBook S15 має потужну конфігурацією, достатньою і для продуктивної роботи, і для розважальних програм. У максимальній версії вона включає процесор Intel Core. Його підключення до мереж Wi-Fi здійснюється за допомогою дводіапазонного модуля стандарту 802.11ac з максимальною швидкістю передачі даних до 867 Мбіт / с!

Високошвидкісна система зберігання файлів. VivoBook S15 поєднує переваги традиційного жорсткого диска (високу ємність) і новітніх твердотільних накопичувачів (збільшена швидкість передачі даних), пропонуючи користувачеві високошвидкісну підсистему зберігання даних великого обсягу. Повноцінний комплект інтерфейсів. Для швидкого обміну даними з периферійними пристроями VivoBook S15 пропонує високошвидкісний порт USB 3.1, виконаний у вигляді оборотного роз'єму Type-C. Крім того, у даній моделі є кард-рідер формату SD і відеоінтерфейс HDMI для підключення зовнішніх моніторів або телевізорів.

Продумана ергономіка. VivoBook S15 оснащується повнорозмірною клавіатурою з підсвічуванням *, яка дозволяє із зручністю використовувати цей ноутбук навіть в темряві. Комфорту для рук сприяє збільшена глибина ходу клавіш - 1.4 мм.

Технологія ASUS Splendid. Технологія Splendid дозволяє вибрати один з трьох попередньо встановлених режимів роботи дисплея, кожен з яких оптимізований під певні програми: режим Vivid підходить для перегляду фотографій і фільмів, режим Normal - для звичайної роботи в офісних додатках, а режим Eye Care - для комфортного читання з екрану. Крім того, є режим Manual, в якому параметри передачі кольору можна налаштувати вручну.

Ідеальне відтворення відеоматеріалів. Технологія ASUS Tru2Life Video служить для автоматичної оптимізації параметрів зображення, таких як різкість і контрастність, при виведенні на екран комп'ютера відеороликів. Рекомендовано експертами. У ноутбуках ASUS реалізована ексклюзивна технологія SonicMaster, що представляє собою комплекс апаратних і програмних засобів поліпшення звуку, які забезпечують безпрецедентне для мобільних комп'ютерів якість звучання вбудованої аудіосистеми.

Комфортна робота в будь-яких умовах. Ключовою особливістю ноутбуків ASUS з системою охолодження IceCool є те, що гарячі компоненти розміщені подалі від рук користувача, тому верхня частина корпусу завжди залишається комфортно прохолодною.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані