Ноутбук ASUS Zenbook UX331UAL (UX331UAL-EG022T) - AT062893 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук ASUS Zenbook UX331UAL (UX331UAL-EG022T) - AT062893 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Ноутбук ASUS Zenbook UX331UAL (UX331UAL-EG022T)

Ноутбук ASUS Zenbook UX331UAL (UX331UAL-EG022T) - AT062893

Код товару: AT062893
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта Intel UHD Graphics 620, Діагональ дисплея 13.3", Тип ноутбуку Бізнес, Об'єм SSD 512 ГБ, Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ, Операційна система Windows 10 Home,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Відеокарта Intel UHD Graphics
Операційна система Windows 10 Home
Діагональ дисплея 13.3
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i7-8550U
Об'єм SSD 500 ГБ
Тип ноутбука Бізнес
Серія ASUS Zenbook
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 2 x USB 3.0, HDMI, USB-C, Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Blue
Вага 0.98 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Додатково + cумка
Особливості подсветка клавиатуры
Тип оперативної пам'яті DDR 3
Опис

Придбати Ноутбук ASUS Zenbook UX331UAL (UX331UAL-EG022T) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Мобільна платформа для творчості

ASUS ZenBook 13 UX331 – це елегантність і стильний дизайн, які ви звикли очікувати від ультрабуків серії ZenBook, доповнені новими, яскравими деталями, такими як сліпуча оздоблення, нагадує мерехтливу поверхню кристала. Дана модель оснащується потужним процесором Intel Core і швидкісним твердотілим накопичувачем, тому вона представляє собою ідеальну мобільну платформу для креативної роботи і яскравих розваг. Редагуйте відео і фотографії, насолоджуйтеся улюбленими фільмами та іграми – все це доступно з швидким, тонким і легким ультрабуком ZenBook 13 UX331!

Мобільність

ZenBook 13 UX331 – це по-справжньому мобільний пристрій, який легко можна взяти з собою в будь-яку подорож. Його вага складає всього 1.12 кг, а товщина корпусу – 13.9 мм Завдяки дисплею NanoEdge з вузькою екранної рамкою він компактніше, ніж звичайні 13-дюймові ноутбуки.

Бездоганний стиль

ZenBook 13 UX331 – не просто функціональний мобільний комп'ютер. Металевий корпус пристрою прикрашений класичної обробкою в стилі Zen у вигляді концентричних кіл.

Бачити і робити більше!

Щоб запропонувати своєму користувачеві максимально велику екранне простір в як можна більш компактному корпусі, цей ультрабук оснащується дисплеєм NanoEdge*, відмітною особливістю якого є неймовірно тонка рамка (6.86 мм), що забезпечує збільшену відносну площа – 80% від розміру кришки. В результаті, 13,3-дюймовий дисплей поміщається в корпус, який менше, ніж у багатьох 13-дюймових моделей. Крім компактності він може похвалитися дозволом Full HD і широкими кутами огляду (178°).

Надпотужний ультрабук

Якщо ви шукаєте ультратонкий мобільний комп'ютер з операційною системою Windows Pro 10, потужним процесором і сучасною відеокартою, то ZenBook 13 UX331 буде ідеальним вибором. В його апаратну конфігурацію входить новітній процесор Intel Core восьмого покоління і швидкісний твердотільний накопичувач. Сучасні компоненти забезпечать високу продуктивність в будь-яких додатках: офісних, мультимедійних і навіть ігрових.

Тривалий час автономної роботи

Будучи по-справжньому мобільним пристроєм, ZenBook 13 UX331 оснащується акумулятором для того, щоб ним можна було користуватися до 14 годин в автономному режимі. Крім того, він підтримує технологію прискореної підзарядки, яка збільшує заряд акумулятора з нуля до 60% всього за 49 хвилин. Також даний акумулятор володіє довгим терміном служби і буде зберігати більшу частину своєї початкової ємності навіть після сотень циклів перезарядки.

Мобільність без кордонів

Дводіапазонний модуль Wi-Fi, вбудований в ультрабук ZenBook 13 UX331, відповідає новітньому високошвидкісного стандарту 802.11 ac (867 Мбіт/с – в 6 разів швидше, ніж 802.11 n), а периферійний бездротовий інтерфейс Bluetooth представлений версією 4.2.

Для продуктивної роботи

Повнорозмірна клавіатура ультрабука ZenBook 13 UX331 оснащена практичною підсвічуванням, а глибина ходу клавіш становить зручні 1.4 мм. Її доповнює тачпад зі скляним покриттям для плавного ковзання пальців, який підтримує безліч різних жестів і забезпечений захистом від випадкових дотиків.

Авторизація одним дотиком з функцією Windows Hello

Вбудований тачпад сканер відбитків пальців забезпечує зручну та швидку авторизацію в операційній системі Windows 10. Для цього більше не потрібно вводити пароль – достатньо лише одного дотику!

Чарівне звучання

Неймовірний звук завжди був відмітною рисою пристроїв серії ZenBook. В новій моделі реалізована ексклюзивна технологія SonicMaster, розроблена фахівцями ASUS у співпраці з фірмою Harman Kardon. Вона являє собою комплекс апаратних і програмних оптимізацій, які забезпечують безпрецедентну для мобільних пристроїв якість звучання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані