Ноутбук Apple MacBook Pro A1989 (Z0V7000L5) - AT062895 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Apple MacBook Pro A1989 (Z0V7000L5) - AT062895 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ноутбук Apple MacBook Pro A1989 (Z0V7000L5)

Ноутбук Apple MacBook Pro A1989 (Z0V7000L5) - AT062895

Код товару: AT062895
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта Intel Iris Plus Graphics 655, Діагональ дисплея 13.3", Тип ноутбуку Apple, Об'єм SSD 256 ГБ, Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ, Операційна система Mac OS High Sierra,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Apple
Відеокарта Intel Iris X Graphics
Операційна система Mac OS
Діагональ дисплея 13.3
Роздільна здатність WQXGA (2560x1600)
Процесор Intel Core i5
Об'єм SSD 250 ГБ
Тип ноутбука Apple
Серія Apple MacBook Pro
Веб-камера FaceTime 720p
Інтерфейси і підключення 4 х Thunderbolt, Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Grey
Вага 1.36 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Особливості алюминиевый корпус, подсветка клавиатуры
Опис

Придбати Ноутбук Apple MacBook Pro A1989 (Z0V7000L5) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Ноутбук Apple MacBook Pro A1989 (Z0V7000L5)

MacBook Pro задає абсолютно нові стандарти потужності і портативності ноутбуків. Процесори високої продуктивності, пам'ять більшого обсягу, передова графіка, надшвидкі накопичувачі і інші вражаючі здібності MacBook Pro допоможуть вам втілювати в життя будь-які творчі проекти - ще швидше, ніж раніше.

З процесорами Intel Core i5 Coffee Lake (восьме) MacBook Pro досягає рекордних висот обчислювальної потужності. Продуктивність 4 ядерного процесора на 13- дюймовому MacBook Pro з панеллю Touch Bar до двох разів вище, ніж у моделі попереднього покоління. Тепер ви легко впораєтеся з самими ресурсоємними завданнями, такими як компіляція коду, рендеринг 3D- моделей, спецефекти, зведення треків або кодування відео. І витратите на це набагато менше часу.

Якщо ви працюєте відразу з декількома професійними програмами на віртуальних машинах або обробляєте великі файли, виберіть 15- дюймову модель MacBook Pro з більш швидкою пам'яттю DDR4 2400 МГц ємністю до 32 ГБ - ви відразу відчуєте різницю в швидкості. Для прискорення обробки графіки в усі 13-дюймові моделі MacBook Pro з панеллю Touch Bar вбудований потужний графічний процесор з інтегрованою пам'яттю DRAM об'ємом 128 МБ - це вдвічі більше, ніж у моделей попереднього покоління. А значить, у вас буде ще більше часу, щоб творити і втілювати.

Представляємо Apple T2 - чіп другого покоління для Mac, створений для більш надійного захисту інформації на вашому MacBook Pro. Він встановлений на моделях 13 і 15 дюймів з панеллю Touch Bar і оснащений сопроцессором Secure Enclave, який забезпечує роботу функції безпечного завантаження і відповідає за зберігання зашифрованих даних. В Apple T2 інтегровано безліч дискретних контролерів, в тому числі контролер управління системою, аудіоконтроллер і SSD-контролер.

MacBook Pro оснащений SSD-накопичувачем з високою швидкістю послідовного читання до 3,2 ГБ / с. Модель 15 дюймів доступна з SSD-накопичувачем місткістю до 4 ТБ, а 13-дюймовий MacBook Pro з Touch Bar - з SSD- накопичувачем до 2 ТБ. Цього вистачить, щоб брати з собою навіть самі об'ємні файли - наприклад, фотобібліотек або відеопроекти. Ви зможете миттєво завантажувати MacBook Pro, відкривати кілька додатків і імпортувати великі файли. А чіп Apple T2 забезпечить автоматичне шифрування всіх даних в реальному часі.

Thunderbolt 3 об'єднав найвищу пропускну здатність з функціональністю стандартного інтерфейсу USB- C. В результаті вийшов високошвидкісний і універсальний порт. Він дозволяє передавати дані, заряджати пристрої і виводити відео на додаткові монітори через один і той же роз'єм. При цьому його швидкість в два рази вище, ніж у Thunderbolt 2 - до 40 Гбіт / с. MacBook Pro 13 і 15 дюймів мають до чотирьох таких портів, щоб можна було підключатися по обидва боки. А під'єднати ваші пристрої можна всього одним кабелем або кабелем з адаптером. Оскільки порт Thunderbolt 3 симетричний, то при підключенні не потрібно думати, де у нього верх, а де низ.

Дуже довго верхній рядок клавіатури займали функціональні клавіші. Ми замінили їх більш універсальним і зручним елементом управління - сенсорною панеллю Touch Bar. Залежно від того, чим ви займаєтеся, на ній автоматично відображаються потрібні інструменти - наприклад, настройка гучності і яскравості, функції управління фото і відео, емодзі або інтелектуальне введення тексту.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані