Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 SUPER 8192Mb ROG STRIX OC EVO GAMING - AT964517 - купити Відеокарти в Києві й Україні, доступні ціни на Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 SUPER 8192Mb ROG STRIX OC EVO GAMING - AT964517 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 SUPER 8192Mb ROG STRIX OC EVO GAMING
Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 SUPER 8192Mb ROG STRIX OC EVO GAMING
Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 SUPER 8192Mb ROG STRIX OC EVO GAMING
Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 SUPER 8192Mb ROG STRIX OC EVO GAMING
Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 SUPER 8192Mb ROG STRIX OC EVO GAMING
Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 SUPER 8192Mb ROG STRIX OC EVO GAMING
Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 SUPER 8192Mb ROG STRIX OC EVO GAMING
Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 SUPER 8192Mb ROG STRIX OC EVO GAMING

Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 SUPER 8192Mb ROG STRIX OC EVO GAMING - AT964517

Код товару: AT964517
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Сімейство графіки - NVIDIA, Графічний чіп - GeForce RTX 2060 SUPER, інтерфейс - PCI-Express x16 3.0, об'єм вбудованої пам'яті - 8 ГБ, тип пам'яті - GDDR 6, розрядність шини пам'яті - 256 Bit, частота ядра (Base) - 147 частота пам'яті - 14000 MHz, роз'єм - 2 х HDMI, 2 x DisplayPort, USB Type-C, тип системи охолодження - активний, вид охолодження - кулер, радіатор, роз'єм додаткового живлення - 6+8 pin, ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Объем встроенной памяти 8 ГБ
Разрядность шины памяти 256 Bit
Тип пам'яті GDDR 6
Інтерфейс PCI-Express x16 3.0
Семейство графики nVidia
Разъемы 2 х HDMI, USB Type-C
Тип системы охлаждения активный
Вид охлаждения + радиатор, кулер
Разъемы дополнительного питания 6 + 8 pin
Частота ядра (Base) 1470 MHz
Частота ядра (Boost) 1860 MHz
Частота памяти 14000 MHz
Максимальное число дисплеев 4
Максимальна роздільна здатність Ultra HD 8K (7680x4320)
Количество вентиляторов 3 шт.
Минимальная рекомендованная мощность блока питания 550 Вт
Графический чип GeForce RTX 2060 SUPER
Версия DirectX 1.2
Версия OpenGL 4.6
Размеры (мм) 300.5 x 130.6 x 48.9 мм
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис

Придбати Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 SUPER 8192MB ROG STRIX OC EVO GAMING (ROG-STRIX-RTX2060S-O8G-EVO-GAMING) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаним номером.

NVIDIA TURING
Відеокарти ROG GeForce RTX Super засновані на архітектурі графічного процесора Turing . Це у 6 разів збільшує продуктивність порівняно з відеокартами попереднього покоління та забезпечує можливість трасування променів у реальному часі та штучного інтелекту в іграх.

Поза конкуренцією
ROG Strix GeForce RTX 2060 Super надає найновішому графічному процесору NVIDIA серйозне рішення для охолодження, створюючи умови для гри з високою продуктивністю. Автоматизований виробничий процес забезпечує надійність, а перевірені та надійні вентилятори забезпечують високупродуктивність нової архітектури Turing . Разом з арсеналом утиліт, які дають можливість вам налаштовувати це потужне обладнання, ігровий досвід ніколи не буде тим самим.

Безшумний режим роботи
При малому та середньому рівні навантаження, коли температура графічного процесора залишається нижчою за 55°, вентилятори зупиняються і кулер охолоджує відеокарту в пасивному режимі, тобто при нульовому рівні шуму. Якщо температура перевищить зазначене значення, вентилятори автоматично відновлять свою роботу.

Технологія MaxContact
Спеціальна конструкція забезпечує подвійний контакт із чіпом графічного процесора для покращення теплопередачі.

Технологія Auto-Extreme
Всі відеокарти ROG Strix виробляються з використанням (експлуатації) технології Auto-Extreme , автоматизованоговиробничого процесу, який встановлює нові стандарти у галузі, дозволяючи виконувати всю пайку за один прохід. Це знижує теплове навантаження на компоненти та дає можливість уникнути використання (експлуатації) агресивних чистячих хімікатів, що призводить до меншого впливу на навколишнє середовище, зниження енергоспоживання на виробництві та підвищення надійності продукту в цілому.

Aura Sync
ROG Strix 2060 Super оснащений та укомплектований підсвічуванням Aura RGB як на кожусі, так і на задній панелі. Програмне забезпечення Aura Sync дає можливість підключення сумісних продуктів для індивідуального налаштування гри. Ви можете синхронізувати підсвічування з музикою, змінювати колір залежно від температури або вибирати з великої кількості малюнків та статичних параметрів.

GPUTweak II
Утиліта ASUS GPU Tweak II виводить налаштування продуктивності відеокарти на новий рівень (ступінь). Він дає можливість налаштовувати критичні параметри, включаючи тактові частоти ядра графічного процесора, частоту пам'яті, налаштування напруги та багато іншого, з можливістю моніторингу всього в режимі реального часу за допомогою екранного дисплея. Від тонкого налаштування продуктивності до розширеного управління вентиляторами, утиліта має всі інструменти, необхідні для максимально та в повному обсязі ефективного використання (експлуатації) вашої відеокарти.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані