Монітор Acer XB273UGSbmiiprzx (UM.HX0EE.S01) - AT964558 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор Acer XB273UGSbmiiprzx (UM.HX0EE.S01) - AT964558 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Монітор Acer XB273UGSbmiiprzx (UM.HX0EE.S01)
Монітор Acer XB273UGSbmiiprzx (UM.HX0EE.S01)
Монітор Acer XB273UGSbmiiprzx (UM.HX0EE.S01)
Монітор Acer XB273UGSbmiiprzx (UM.HX0EE.S01)
Монітор Acer XB273UGSbmiiprzx (UM.HX0EE.S01)
Монітор Acer XB273UGSbmiiprzx (UM.HX0EE.S01)

Монітор Acer XB273UGSbmiiprzx (UM.HX0EE.S01) - AT964558

Код товару: AT964558
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Діагональ дисплея - 27", Тип матриці - IPS, Частота оновлення екрану - 165 Гц, Співвідношення сторін - 16:9, 1ms(MPRT), Технології покращення зображення - Flicker Free, HDR, ComfyView, Технології синхронізації - NVIDIA G-Sync, Інтерфейси та підключення - 3 x USB 3.0, VESA - 100х100 мм, 2 х 4 Вт, чорний, ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Acer
Тип матриці IPS
Частота оновлення екрану 165 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Інтерфейси і підключення 3xUSB 3.0
Колір Чорний
Встроенные колонки 2 х 4 Вт
Тип монитора Геймерские
Особливості Поворот монитора (Swivel), Регулировка наклона, Регулировка по высоте
VESA 100х100 мм
Технологии синхронизации NVIDIA G-Sync
Время отклика матрицы 1ms(MPRT)
Яркость 400 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Контрастность динамическая 100 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Технологии улучшения изображения ComfyView, Flicker Free, HDR
Размеры с подставкой 612 x 530 x 236 мм
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис

Придбати Монітор Acer XB273UGSbmiiprzx (UM.HX0EE.S01) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Монументальна підставка

міцна металева підставка з основою напівкруглої форми втілює досконалу геометричну естетику.

Будь гнучким

Відмінна форма, чудова перелік функцій та можливость. Ергономічний дизайн дає можливість нахиляти та повертати монітор, а також регулювати висоту.

Насолода яскравістю відтінків

Екран отримав сертифікацію DisplayHDR 400 з кольоровим охопленням 90% DCI-P3, а це означає, що ти оціниш якість зображення. Грай, коли захочеться — вдень, уночі, хоч у сонячне затемнення.

Під покровом темряви

Вам більше не доведеться вмикати яскраве світло,щоб розглянути всі деталі на екрані – ви зможете залишатися у напівтемряві кімнати завдяки захисному екрану на моніторі.

Досконале зображення

Він виключає саму можливість розмиття зображення та розкриває весь свій ігровий потенціал з роздільною здатністю 2K та неймовірною частотою оновлення з розгоном до 144 Гц.

Попрощайтеся зі шлейфами

Що час відгуку 4 мс означає тобі? Це означає, що дратівлива розмитість та спотворені зображення просто перестануть існувати. Чудово.

Досконалість у всьому

Оцініть найвищу частоту оновлення з NVIDIA G-SYNC. Насолоджуйся плавним відображенням динамічних сцен у улюблених відеоіграх.

Nvidia G-Sync

Екран NVIDIA G-SYNC HDR забезпечує плавну зміну кадрів без спотворень та оптимізоване калібрування передачі темних та світлих кольорів.

HDR: один раз побачити

Що таке HDR чи розширений динамічний діапазон? Коротше - це показник яскравості зображення, який відповідає за реалістичність контрастності, якої часом так не вистачає під час гри.

Домінування квантових точок

Нано-крапки, що передають певний колір залежно від свого розміру, надають зображенню безпрецедентної реалістичності.

Розширений спектр

Точність передачі кольору дає можливість відображати кожну найменшу деталь, тому в цьому моніторі ми забезпечили широкий колірний охоплення - 90% DCI-P3.

Predator GameView

Predator GameView надає низку корисних можливостей, таких як налаштування рівня чорного, регулювання точності кольору та багато іншого.

Бачити те, що важливо

Отримай перевагу над супротивником завдяки точнійналаштування рівня чорного для додаткової деталізації у сценах зі слабким освітленням.

Точно в ціль

Немає прицілу у грі? З прицілом, який малює твій монітор, ти навряд промахнешся. Виберіть один із трьох доступних варіантів прицілів у налаштуваннях OSD або GameView.

Ідеальний режим

GameView також дає можливість вибрати один із трьох ігрових режимів: екшен, гонки або спорт. Грай в режимі за замовчуванням або створи свій профіль для максимально і в повному обсязі його комфорту.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані