Джерело безперебійного живлення LogicPower LP U1400VA-P (10394) - AT982078 - купити Джерела безперебійного живлення в Києві й Україні, доступні ціни на Джерело безперебійного живлення LogicPower LP U1400VA-P (10394) - AT982078 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Джерело безперебійного живлення LogicPower LP U1400VA-P (10394)
Джерело безперебійного живлення LogicPower LP U1400VA-P (10394)

Джерело безперебійного живлення LogicPower LP U1400VA-P (10394) - AT982078

Код товару: AT982078
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Клас товару - для відеоспостереження, для домашніх ПК, лінійно-інтерактивний (line interactive), 840 Вт, 1400 В*А, апроксимована (ступінчаста) синусоїда, 145-290 В, АКБ - вбудована, 12V / 7.5AH x 2 без дисплея, 345 х 145 х 160 мм, 8.2 кг

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник LogicPower
Діапазон потужності, Вт от 501 до 1000
Тип архитектуры линейно-интерактивный (line interactive)
Клас товару (ДБЖ) для домашніх ПК
Форма вихідного струму апроксимована синусоїда
Інтерфейс підключення (ДБЖ) USB
Вбудована батарея 12V / 7.5AH x 2
Аккумуляторная батарея встроенная
Кількість АКБ 2
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Тип исполнения Класичний
Вхідна напруга 145 до 290 В
Кількість розеток 2
Размер, мм (ШхГхВ) 345 х 145 х 160 мм
Время перехода на батарею, мс 2-6 мс
Опис

Придбати Джерело безперебійного живлення LogicPower LP U1400VA-P (10394) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

ДБЖ LP U1400VA-P (840Вт) відрізняється привабливими характеристиками та перелік функцій та можливостей, завдяки чому зможе успішно впоратися з усіма поставленими завданнями: забезпечення резервним електроживленням приладів у будинку чи офісі, а також ефективний захист електроніки від різноманітних перешкод в електромережі.

Безперебійний ДБЖ/UPS LP U1400VA-P(840Вт) (лінійно інтерактивний тип) має показники потужності 840 Вт і вхідну напругу 145-290 V. Захисний перелік функцій і можливостей інтерактивного джерела безперебійного живлення ДБЖ LP U1400VA короткого замикання, стрибків напруги, перевантаження, розряду танадлишкового заряду батарей. Автозаряджання пристрою виконується у вимкненому стані. Має 2 євророзетки, функції холодного старту та повторного запуску при відновленні напруги у мережі.

Якщо вам необхідно організувати у вашому будинку чи офісі якісну систему резервного електроживлення, лінійно інтерактивний ДБЖ LP U1400VA-P(840Вт) - це оптимальне та доступне за своєю вартістю рішення.

Даний ДБЖ оснащений та укомплектований перелік функцій та можливостей USB портом, за допомогою якого можна переглядати вхідну/вихідну напругу, режими пристрою (частота , Рівень (ступінь) заряду/розряду батареї, навантаження інвертора, температура). Також можна перевірити тривожну ситуацію: від'єднаний UPS, відключення від мережі, низька напруга батареї, відключення ДБЖ, UPS несправності, тестування табайпас і т.д. Про ці та інші функції можна детальніше прочитати в інструкції: PowerManager II

У тому випадку, якщо у вас виникли труднощі, пов'язані з вибором необхідної моделі ДБЖ/UPS, ви завжди можете зв'язатися з нашими фахівцями за вказаними на сайті телефонами, які допоможуть вам вибрати інтерактивний ДБЖ відповідно до ваших потреб.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані