Планшет Apple A1538 iPad mini 4 Wi-Fi 128Gb Gold (MK9Q2RK/A) - AT018163 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет Apple A1538 iPad mini 4 Wi-Fi 128Gb Gold (MK9Q2RK/A) - AT018163 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Планшет Apple A1538 iPad mini 4 Wi-Fi 128Gb Gold (MK9Q2RK/A)

Планшет Apple A1538 iPad mini 4 Wi-Fi 128Gb Gold (MK9Q2RK/A) - AT018163

Код товару: AT018163
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ дисплея 7.9", Об'єм оперативної пам'яті 2 ГБ, Тип Продуктивні, iPad, Роздільна здатність 2048 х 1536, Вбудована пам'ять 128 ГБ, Операційна система iOS 9,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Apple
Діагональ дисплея 8
Об'єм оперативної пам'яті 2 ГБ
Тип iPad, Производительные
Роздільна здатність 2048x1536
Бездротові можливості Bluetooth, Wi-Fi
Операційна система iOS
Тип матриці IPS
Процесор Apple A8
Колір задньої панелі Gold
Порти і роз'єми Lightning
Тилова камера 8 Mpx
Фронтальна камера 1.2 Mpx
Додатково G-Sensor, Барометр, гіроскоп, Датчик освещенности, компас, сканер отпечатка пальца
Ширина (мм) 134.8
Висота (мм) 203.2
Глибина (мм) 6.1
Вага (г) 299
Колір передньої панелі White
Опис

Придбати Планшет Apple A1538 iPad mini 4 Wi-Fi 128Gb Gold (MK9Q2RK/A) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Apple A1538 iPad mini 4 Wi-Fi - пристрій, який порадує вас своїми габаритами і стильним дизайном. Завдяки невеликим розмірам ви без зусиль зможете брати його з собою на роботу, зустріч з друзями або в тривалі поїздки, так як він уміщається навіть в звичайній кишені.

Легше тонкого
У ще більш легкому, тонкому і елегантному корпусі iPad mini 4 поміщається все те, що вам так подобається в iPad. Ігри, покупки, фільми і навіть робота - все виглядає неймовірно захоплююче на чудовому дисплеї Retina. Тепер у вас ще більше причин завжди брати iPad з собою.

Тонка робота. міцна конструкція
iPad mini 4 ще ніколи не був таким зручним. Його товщина всього 6,1 мм - і це ніяк не впливає на міцність. Надійний і елегантний алюмінієвий корпус unibody прослужить довгі роки і завжди буде радувати око.

Цей дисплей не просто тонший. Він кращий
Дисплеї iPad mini попередніх поколінь виготовлялися з трьох окремих компонентів. У iPad mini 4 їх об'єднали в один. Зникла відстань між шарами, а разом з нею і внутрішні відблиски. Крім того, оновлений дисплей краще передає кольори - вони стали більш насиченим на 44%. А завдяки тому, що дисплей повністю ламінований і має більшу колірну насиченість, тексти та зображення на ньому стали більш яскравими, чіткими та реалістичними.

Продуктивність першої величини
Процесор A8 другого покоління з 64-бітної архітектурою рівня настільних комп'ютерів - це серце iPad mini 4. Завдяки неймовірній продуктивності всі програми, від відеоредакторів до 3D-ігор, працюють легко і плавно. І у вас завжди буде маса часу для навчання, ігор, роботи і творчості - до 10 годин без підзарядки.

Процесор на 30% могутніший
Продуктивність процесора A8 на 30 відсотків вища в порівнянні з A7, яким була оснащена попередня модель iPad mini. Грайте, запускайте додатки та будьте впевнені - тепер все працює швидше і краще. Включаючи миттєвий відгук на будь-який ваш жест - зведення і розведення пальців, змахування, прокрутку, поворот.

Сопроцессор M8. Ефективний в питаннях енергоефективності
Коли ви рухаєтеся, новий співпроцесор M8 постійно обробляє дані акселерометра, компаса, гіроскопа і нового барометра. Це частково звільняє процесор A8 від навантаження і підвищує його ефективність. Крім того, співпроцесор руху постійно калібрує всі п'ять сенсорів. Якщо раптом ви захочете пограти або скористатися Картами, iPad mini 4 завжди буде готовий до роботи.

iSight
Камера iSight на iPad mini 4 використовує процесор обробки сигналів, розроблений Apple і вбудований в процесор A8. Вона підтримує такі передові функції для роботи з камерою і відео, як вдосконалена функція розпізнавання осіб і поліпшене шумозаглушення. Знімати фотографії та відео високої якості тепер ще легше.

Покращена обробка сигналів зображення
За точною оптикою і новою матрицею камери iSight стоїть потужний процесор обробки сигналів, вбудований в процесор A8. Покращена технологія розпізнавання облич дозволяє тримати в фокусі більшу кількість об'єктів навіть на значній відстані. А новий алгоритм придушення шуму забезпечує неймовірну різкість знімків.

Технології Touch ID
Кнопка «Додому» на iPad mini 4 зроблена з сапфірового скла, обрамленого кільцем з нержавіючої сталі. Коли ви торкатися кнопки, сталеве кільце виявляє дотик, а скло передає зображення вашого відбитка на сенсор. Потім програма зчитує відбиток і підтверджує відповідність.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані