Монітор LG 22MP48A-P - AT020189 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор LG 22MP48A-P - AT020189 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Монітор LG 22MP48A-P

Монітор LG 22MP48A-P - AT020189

Код товару: AT020189
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Максимальна роздільна здатність екрана 1920 х 1080, Діагональ дисплея 21.5", Інтерфейси та підключення VGA, Тип монітора Для дому та офісу, Співвідношення сторін 16:9, Особливості Регулювання нахилу,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник LG
Діагональ дисплея 21.5
Максимальна роздільна здатність екрана Full HD (1920x1080)
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Покриття Anti-Glare
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення VGA
Колір Чорний
Тип монитора Для дома и офиса
Особливості Регулировка наклона
VESA VESA (75x75мм)
Время отклика матрицы 5мс (G&G)
Яркость 250 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Шаг между пикселами, мм 0.247
Потребляемая мощность в рабочем режиме макс. 23 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.3 Вт
Размеры с подставкой 508.4 х 187.4 х 387.6 мм
Размеры без подставки 508.4 х 57.3 х 313.1 мм
Вес с упаковкой 4 кг
Вес без упаковки 2.72 кг
Опис

Придбати Монітор LG 22MP48A-P Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Монітор LG 22MP48A-P


Використання світлодіодного (LED) підсвічування не тільки допомагає зменшити товщину корпусу монітора, але й покращити якість зображення, його яскравість та рівень кольору, особливо в темних сценах. Функція Dual Smart Solution. Монітор оснащений функцією Dual Smart Solution, яка допоможе легко налаштувати роботу з другим монітором (Dual Monitor), додати додаткову панель завдання (Dual Taskbar) і спростить роботу з кількома вікнами інтернет браузера одночасно (Dual Web).

Широкий кут огляду. Кольори на моніторі не спотворюються та повністю відповідають оригінальному зображенню під будь-яким кутом. Тепер ви можете насолоджуватися точністю кольору повсьому екрану, не важливо, під яким кутом огляду ви дивитеся на нього. Зручний перегляд. IPS матриця характеризується постійним часом відгуку, що дозволяє насолоджуватися плавною зміною картинки та яскравим, чітким зображенням навіть під час перегляду динамічних сцен, наприклад, у спортивних трансляціях та відеоіграх. І ніяких втомлених очей!

Режим читання Спеціальний режим читання створює на екрані оптимальні умови для читання документів, знижуючи використання синього кольору та захищаючи очі. Натискання однієї кнопки дозволить вам комфортно читати тексти з екрана монітора протягом тривалого часу. Можливість настінного кріплення. Максимізуйте використання вільного простору в офісі чи вдома. Завдяки сумісності із кріпленнями VESA, ви можете не тільки встановити його на столі, а йповісити на стіну чи закріпити на кронштейні. Super Energy Saving Енергозберігаюча технологія LG Super Energy Saving дозволяє додатково знизити енергоспоживання порівняно із звичайними LED-моніторами, при цьому якість зображення залишається незмінно високою.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані