Клавіатура Logitech K380 BT (920-007584) - AT021199 - купити Клавіатури в Києві й Україні, доступні ціни на Клавіатура Logitech K380 BT (920-007584) - AT021199 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Предлагаем ознакомиться с кабель адаптер, либо виртуальный шлем, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар промышленные пылесосы, купить с доставкой в Чернигов, рекомендуем вам память, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить коптер, обратите внимание на видеокамерой, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить принт сервер в нашем магазине, а также очки вр с доставкой по Житомиру.
  • Выгодные цены на ибп источник, предлагаем вам сделать выбор новые планшеты и заказать с доставкой в Белой Церкви.
Клавіатура Logitech K380 BT (920-007584)

Клавіатура Logitech K380 BT (920-007584) - AT021199

Код товару: AT021199
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип бездротова, Інтерфейс підключення Bluetooth, Конструкція мембранна, Формат клавіатури компактна, Колір чорна, Призначення для телевізора, для планшета,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип безпровідне
Інтерфейс підключення Bluetooth
Конструкция мембранная
Формат клавиатуры компактная
Колір черная
Призначення для планшета, для телевизора
Тип підключення безпровідне
Виробник Logitech
Опис

Придбати Клавіатура Logitech K380 BT (920-007584) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Клавіатура Logitech K380 BT (920-007584) — це універсальна Bluetooth-клавіатура, яку можна використовувати у будь-якому куточку будинку.

Мобільність і зручність введення
Використовуйте цю компактну і легку Bluetooth-клавіатуру в будь-якому куточку будинку. Вводьте будь-який текст в будь-якому місці і в будь-який час, на будь-якому сумісному комп'ютері, телефоні або планшеті.

Просте перемикання
Підключайте до трьох пристроїв одночасно, наприклад, комп'ютер з ОС Windows, iPhone і планшет Android. Просто натисніть кнопку, щоб почати введення тексту на іншому пристрої.

Звична розкладка
Універсальна клавіатура K380 розпізнає кожен пристрій і автоматично призначає клавіші, щоб ви могли користуватися звичною розкладкою і часто використовуваними комбінаціями клавіш. Виявляючи певний пристрій, наприклад комп'ютер Apple або Windows, універсальна клавіатура посилає правильні коди клавіш.

Розміри: 279 x 124 x 16 мм
Вага: 423 г

Комплект поставки:
- Бездротова клавіатура
- 2 батареї ААА
- Керівництво користувача.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані