Цифровий фотоапарат Nikon Coolpix A300 Red (VNA963E1) - AT022354 - купити Фотоапарати в Києві й Україні, доступні ціни на Цифровий фотоапарат Nikon Coolpix A300 Red (VNA963E1) - AT022354 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Цифровий фотоапарат Nikon Coolpix A300 Red (VNA963E1)

Цифровий фотоапарат Nikon Coolpix A300 Red (VNA963E1) - AT022354

Код товару: AT022354
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип фотокамер Компактні, Розмір матриці 1/2.3", Запис відео 1280 x 720, 30к/сек, Оптичний зум 8х, Стабілізація оптична, Бездротовий зв'язок Wi-Fi, Bluetooth,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Nikon
Тип фотокамер Компактные
Размер матрицы 1/2.3
Запись видео 30к/сек, 720p (1280 x 720)
Стабилизация оптическая
Оптический зум
Число эффективных пикселей 20.1 Mpx
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi
Тип матриці ПЗС (CCD)
Формат записи снимков DCF 2.0, JPEG
Размер ЖК-экрана дисплей 2.7
Інтерфейси USB
Тип питания EN-EL19
Колір корпусу красный
Линейка Coolpix A
Минимальное фокусное расстояние 4.5 мм (35-мм эквивалент: 25 мм)
Максимальное фокусное расстояние 36 мм (35-мм эквивалент: 200мм)
Максимальная диафрагма f/3.7 - 6.6
Конструкция 8 элементов в 7 группах
Режимы работы авто, выключена, заполняющая, медленная синхронизация
Вага 119 г
Вбудована пам'ять 19Мб
Общее число пикселей 20.48 Mрх
Емкость аккумулятора 700 mAh
Опис

Придбати Цифровий фотоапарат Nikon Coolpix A300 Red (VNA963E1) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Цифровий фотоаппарат Nikon Coolpix A300

Red (VNA963E1)

- це витончена і стильна фотокамера , яка допоможе вам швидко створювати чудові знімки.

Вишуканий і компактний корпус
Витончений дизайн робить фотокамеру особливо вишуканою, а завдяки корпусу товщиною прибл. 20,1 мм і вазі близько 119 г фотокамеру можна завжди брати із собою, адже вона легко поміститься в кишені або сумочці. Фотокамера доступна в різних яскравих і модних кольорах, завдяки чому має привабливий вигляд, тому ідеально доповнить ваш стиль життя. Не варто також забувати про таку перевагу, як отримання чудових знімків і відео високої роздільної здатності.

20,1-мегапіксельний ПЗЗ-датчик зображення
Велика кількість мегапікселів і компактний корпус фотокамери свідчать про високу здатність датчика зображення пропускати світло. Таким чином, ви отримаєте чіткі знімки високої роздільної здатності навіть в умовах слабкого освітлення, тому під час збільшення зображення його якість не змінюватиметься.

Об'єктив NIKKOR із 8-кратним оптичним масштабуванням
Якщо у вас є високоякісний об’єктив NIKKOR із 8-кратним масштабуванням, яке можна розширити до 16-кратного за допомогою функції Dynamic Fine Zoom¹, і широким кутом огляду (від 25 мм до 200 мм, що еквівалентно формату 35 мм), тоді на вас чекає світ великих можливостей. Ви маєте нагоду фотографувати великим планом яскраві емоції, робити групові знімки друзів, фіксувати кожну деталь сімейного свята чи робити акцент на цікавих деталях під час подорожі.

Високоефективна система зменшення вібрацій
Знімки будуть чіткими навіть у разі використання максимального масштабування завдяки високоефективній системі зменшення вібрацій (VR), яка зводить до мінімуму ефект тремтіння фотокамери. Під час зйомки нерухомих зображень система зменшення вібрацій (VR) зі зміщенням об’єктива забезпечує такий самий результат, як під час застосування витримки, значення якої на 3,0 ступеня коротше.

Просте керування
Залиште фотокамері найважчу роботу: такі автоматичні функції, як "Автом. вибір сюжету", "АФ із пошук. об'єкта" і "Зйомка панорами", перетворять зйомку на справжнє задоволення. Функція "Автом. вибір сюжету" забезпечує автоматичний вибір режиму, який найбільше відповідає умовам зйомки, і оптимізує параметри фотокамери. Функція "АФ із пошук. об'єкта" дає змогу автоматично виявити об’єкт зйомки та швидко навести на нього фокус – можна миттєво розпочати зйомку. Функція "Зйомка панорами" гарантує легку зйомку захоплюючих панорам під час подорожей.

РК-монітор з діагоналлю 6,7 см та роздільною здатністю 230 тис. точок
Роздивляйтеся об’єкти та пейзажі в повній красі на РК-екрані, а також із легкістю виконуйте кадрування для зйомки нерухомих зображень і відео. Видимість зображень завжди буде чіткою навіть при яскравому сонячному світлі завдяки покриттю проти відблиску та функції регулювання яскравості, яка характеризується 5 рівнями налаштування.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані