Чохол до планшета Vellini Universal 7" (Black) (999995) - AT027700 - купити Чохли до планшетів в Києві й Україні, доступні ціни на Чохол до планшета Vellini Universal 7" (Black) (999995) - AT027700 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Чохол до планшета Vellini Universal 7" (Black) (999995)

Чохол до планшета Vellini Universal 7" (Black) (999995) - AT027700

Код товару: AT027700
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діагональ 7, Сумісність з брендом Універсальний, Тип обкладинка, Спосіб кріплення резинки, Матеріал штучна шкіра, Колір чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Диагональ 7
Сумісність з брендом універсальний
Спосіб кріплення резинки
Тип обложка
Колір Чорний
Варіант підставкии передбачено
Матеріал искусственная кожа
Сумісність з моделями універсальний
Спосіб закриття резинка
Висота 223 мм
Ширина 141 мм
Глибина 11 мм
Виробник Vellini
Опис

Придбати Чохол до планшета Vellini Universal 7" (Black) (999995) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Чохол для планшета Vellini Універсальний 7" (Black) (999995) являє собою універсальний чохол-стенд, який підійде для планшетів та електронних книг з діагоналлю екрана 7 дюймів. Чохол виконаний у вигляді традиційної книжкової обкладинки, тому аксесуар ідеально доповнить ваш девайс і надійно захистить його екран і корпус від механічних пошкоджень. Кріплення пристрою в чохлі забезпечується міцним силіконовим тримачем, який надійно фіксує кути девайса. Чохол виготовлений з якісних і довговічних матеріалів, тому здатний забезпечити надійний захист пристрою від появи подряпин і потертостей на його поверхні. Зовнішня частина чохла виконана з штучної шкіри, а внутрішня сторона оброблена м'якою тканиною. Також чохол можна використовувати в якості зручної підставки для перегляду відео або набору тексту. Використовуючи легкий і стильний чохол, ви зможете носити девайс з собою скрізь і не турбуватися, що він незабаром втратить свій ідеальний зовнішній вигляд.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані