Монітор Dell S2721HGF (210-AWYY) - AT1000332 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор Dell S2721HGF (210-AWYY) - AT1000332 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Предлагаем ознакомиться с ссд накопители, либо вытяжка, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить озу в нашем магазине, а также дробилка шредер с доставкой по Николаеву.
  • Выгодные цены на джойстик для игры на компьютере, предлагаем вам сделать выбор вытяжка бытовая и заказать с доставкой в Виннице.
  • Предлагаем вам товар принтеры лазерные, купить с доставкой в Мелитополь, рекомендуем вам компьютерный бесперебойник, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно заказать пк, обратите внимание на клавиатура компьютера, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Монітор Dell S2721HGF (210-AWYY)
Монітор Dell S2721HGF (210-AWYY)
Монітор Dell S2721HGF (210-AWYY)
Монітор Dell S2721HGF (210-AWYY)
Монітор Dell S2721HGF (210-AWYY)
Монітор Dell S2721HGF (210-AWYY)

Монітор Dell S2721HGF (210-AWYY) - AT1000332

Код товару: AT1000332
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
27", VA, 1920 х 1080, 144 Гц, 16:9, 350 кд/м2, 3000:1, 2 х HDMI, 1 х DisplayPort, 1 х 3.5мм Mini-Jack, регулювання нахилу, регулювання по висоті 100 х 100 мм, ні, чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell
Максимальна роздільна здатність екрана 1920 х 1080
Тип матриці VA
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Покриття матове
Частота оновлення екрану 144 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення 1 х 3.5мм Mini-Jack, 1 х DisplayPort, 2 х HDMI
Колір Чорний
Тип монитора Безрамочный, Геймерский, С изогнутым экраном, широкоформатный
Особливості гнездо для замка Kensington
VESA 100х100 мм
Технологии синхронизации AMD FreeSync 2, NVIDIA G-Sync
Время отклика матрицы 1мс(MPRT), 4мс (GtG)
Яркость 350 кд/м2
Контрастность статическая 3000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Шаг между пикселами, мм 0.3108
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Регулировка положения регулировка наклона, регулировка по высоте
Опис
Придбати Монітор Dell S2721HGF (210-AWYY) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Захоплюючий екшен

Досліджуйте нові світи на великому 27-дюймовому дисплеї Full-HD з напрочуд яскравими візуальними ефектами, які ще більше занурюють вас у гру. Вигнутий екран 1500R створює реалістичніше поле зору для неймовірно захоплюючого перегляду.

Широкий огляд

Гра з мінімальною кількістю відволікаючих факторів та збільшеною площею поверхні завдяки ультратонкій тристоронній рамці.

Бездоганна швидкість

Насолоджуйтесь плавним відтворенням під час високошвидкісних дій завдяки неймовірно швидкому часу відгуку зображення, що рухається (MPRT) 1 мс, яке усуває розмитість при русі.

Швидка реакція

Вражаюче швидка частота оновлення 144 Гц дає можливість бачити зображення, що швидко рухаються, з неймовірною чіткістю, щоб ви могли швидше реагувати.

Гра без сліз та заїкувань

Технології NVIDIA® G-SYNC® та AMD FreeSync™ Premium зводять до мінімуму графічні спотворення, такі як розриви на екрані та заїкуватість, для більш плавного, плавного ігрового процесу та виняткової якості зображення.

Унікальний дизайн

Вентиляційні отвори на задній панелі монітора призначені для покращеного відведення тепла.

Стояти та доставити

Грайте з комфортом протягом тривалого часу завдяки новій тонкій конічній підставці з легким регулюванням висоти та нахилу. Кутова основа забезпечує міцну підтримку та займає меншу площу, що дає більшемісця на робочому столі для додаткових ігрових аксесуарів.

Інструменти, орієнтовані на ігри

З легкістю переміщайтесь по екранному меню (OSD) та керуйте ними за допомогою нового джойстика та кнопок швидкого доступу, розташованих на задній панелі монітора.

Налаштуйте кожну перевагу

Три визначені користувачем профілю надають ще більше можливостей персоналізації. Таймер, лічильник кадрів на секунду та стабілізатор темряви дають можливість керувати всім: від частоти кадрів до яскравості та керування тінями.

Відсутність мерехтіння

Регулювання яскравості за допомогою постійного струму забезпечує відсутність мерехтіння на екрані, що забезпечує комфортніший перегляд.

Менше навантаження

Функція ComfortView знижує шкідливе випромінювання синього світла, суттєво знижуючинавантаження на очі під час роботи з цифровими пристроями.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані