Монітор Neovo DR-22G - AT1001482 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор Neovo DR-22G - AT1001482 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Монітор Neovo DR-22G
Монітор Neovo DR-22G
Монітор Neovo DR-22G
Монітор Neovo DR-22G
Монітор Neovo DR-22G
Монітор Neovo DR-22G

Монітор Neovo DR-22G - AT1001482

Код товару: AT1001482
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
21.5", TN, 1920 х 1080, 70 Гц, 16:9, 250 кд/м2, 21 Вт, 1 х DVI, 1 х HDMI, S-Video, 1 x USB 2.0, 1 х VGA, 2 x BNC, 1 х DisplayPort, регулювання нахилу, VESA - 100 х 100 мм, 75 х 75 мм, 2 х 2 Вт, 6.8 кг, білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Neovo
Діагональ дисплея 21.5
Максимальна роздільна здатність екрана 1920 х 1080
Тип матриці TN
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Покриття матове
Частота оновлення екрану 70 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка LED
Інтерфейси і підключення 1 х DisplayPort, 1 х DVI, 1 х HDMI, 1 х VGA, 1xUSB 2.0, 2 x BNC, S-Video
Колір White
Встроенные колонки 2 х 2 Вт
Тип монитора профессиональный, широкоформатный
Особливості гнездо для замка Kensington
VESA 100х100 мм, 75х75 мм
Время отклика матрицы 3мс
Яркость 250 кд/м2
Контрастность динамическая 20 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 170/160
Шаг между пикселами, мм 248
Потребляемая мощность в рабочем режиме 21 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.7 Вт
Размеры без подставки 513.2 x 368.5 x 155 мм
Вес с упаковкой 93 кг
Вес без упаковки 68 кг
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Регулировка положения регулировка наклона
Опис
Придбати Монітор Neovo DR-22G Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Стоматологічні монітори Neovo серії (модельного ряду) DR сертифіковані за стандартом EN/IEC 60601-1, забезпечуючи безпечне та надійне та стабільне медичне електроживлення завдяки адаптеру живлення медичного класу та еквіпотенційному кінцевому роз'єму. Поряд з оптичним екраном з твердого скла NeoV™ і білим металевим корпусом стоматологічні монітори можна чистити і дезінфікувати стандартними розчинами для стоматологічних клінік. Крім того, щоб задовольнити потребу в перегляді рентгенівських знімків, стоматологічні монітори серії (модельного ряду) DR оснащені та укомплектовані режимом рентгенівського освітлювача,який дозволяє стоматологам проводити діагностику без перемикання на інший спеціалізований бокс для перегляду рентгенівських променів. Серія (модельний ряд) DR – найкращий монітор для стоматологічного кабінету – від стоматологічної практики до навчання пацієнтів.

Універсальність та адаптованість

Стоматологічні монітори серії (модельного ряду) DR адаптуються до практично будь-якого мислимого стоматологічного середовища. Розроблені з джерелом живлення 24 В постійного струму, дисплеї ідеально підходять для прокладання кабелів на великій відстані (до 5 метрів) між стоматологічним обладнанням та моніторами. Монітори, які сумісні зі стандартними кріпленнями VESA, можуть бути встановлені на поворотному кронштейні з ручками для зручного переміщення на стоматологічному кріслі.

Сертифікат безпеки медичного класу

Стоматологічні монітори із винятково чітким зображенням допомагають стоматологам більш ефективно поводитися з пацієнтами. Завдяки передовій гамма-корекції, можливості регулювання рівня чорного та високого коефіцієнту контрастності стоматологічні монітори серії (модельного ряду) DR можуть вловлювати темніші деталі та надавати високоякісні медичні зображення, тим самим підвищуючи якість стоматологічного лікування.

Легкий перегляд рентгенівської плівки

Монітори серії (модельного ряду) DR оснащені та укомплектовані унікальним режимом рентгенівського освітлювача, який дає можливість стоматологам легко переглядати рентгенівські знімки без окремої установки спеціального боксу для переглядурентгенівських знімків – просто увімкніть або вимкніть режим підсвічування на вбудованій клавіатурі. Як фізичні плівки, так і кольорові оцифровані зображення можна переглядати на одному моніторі, що робить серію DR оптимальним операційним монітором для стоматологів.

Легке чищення та надійна конструкція

Обробка оптичного екрану із твердого скла NeoV™ проти кислот та лугів гарантує, що стоматологічні монітори серії (модельного ряду) DR витримують чищення та дезінфекцію. У поєднанні з повністю відповідним IP22 з передньої сторони і корпусом з білого металу, стоматологічні монітори серії (модельного ряду) DR мають пило- та водонепроникність, а також легко виявляють забруднення для практично будь-якого стоматологічного використання (експлуатації).

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані