Мультиварка REDMOND RMC-M4510EU - AT1001575 - купити Мультиварки в Києві й Україні, доступні ціни на Мультиварка REDMOND RMC-M4510EU - AT1001575 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мультиварка REDMOND RMC-M4510EU
Мультиварка REDMOND RMC-M4510EU
Мультиварка REDMOND RMC-M4510EU

Мультиварка REDMOND RMC-M4510EU - AT1001575

Код товару: AT1001575
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
мультиварка, Тип нагріву -ТЕН-нагрів, 1000 Вт, об'єм чаші -5 л, тип внутрішнього покриття -антипригарне, дисплей -є, кількість програм -13, управління -електронне, габарити -405 х 285 х 210 мм, вага -5.33 кг , чорний

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Типы программ выпечка, жарка, йогурт, каша, макароны, плов, суп, томление, тушение, экспресс
Объем чаши 5 л
Тип мультиварка
Тип внутреннего покрытия антипригарне
Потужність 1000Вт
Управление электронное
Количество программ 13
Габарити 405 х 285 х 210 мм
Вага 5.33 кг
Колір Чорний
Тип нагрева ТЭН-нагрев
Штрихкод 5055323614071
Виробник REDMOND
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Язык меню русский
Функції мультиповар, отсрочка старта (таймер), Пароварка, поддержание температуры, хлебопечка
Регулировка температуры приготовления (Мультиповар 35-170 °С, с шагом 5 °С
Додаткові можливості Внутренняя крышка, предварительное отключение функции автоподогрева, съемный паровой клапан
Ручные настройки температура, час
Совместимые чаши RB-A501, RB-A503, RB-C505, RB-S500, RB-S500H, RB-С502
Опис
Придбати Мультиварка REDMOND RMC-M4510EU Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Недорога, але елегантна мультиварка REDMOND RMC-M4510 відрізняється строгим витриманим стилем і унікально потужним для своєї цінової категорії перелік функцій і возможностейом. На відміну від її предшественнііци RMC-M4500, ця модель оснащений і укомплектована функцією МастерШеф ЛАЙТ, за допомогою якої можна створювати свої власні програми приготування, а також змінювати температуру і час в автоматичних програмах. В M4510 встановлено 13 автоматичних програм, що дозволяють без праці приготувати оригінальні і різноманітні страви. Для тих, хто не має багатого кулінарного досвіду, шеф-кухаря REDMOND розробили книгу «120 рецептів», адаптовану спеціально для даної моделі.

Додаткові можливості

Крім приготування основних типів страв в мультиварці REDMOND RMC-M4510 автоматичні програми можна використовувати для приготування фондю, дитячого харчування. Крім того, RMC-M4510 може служити для стерилізації та пастеризації при догляді за малюком або при заготівлі домашніх консервів.

Функція підтримки температури готових страв (автоподогрев)
Мультиварка REDMOND RMC-M4510 оснащений і укомплектована функцією підтримки температури готової страви, що дає можливість зберігати обід або вечерю гарячими протягом тривалого часу.

Функція розігріву страв
в мультиварці REDMOND RMC-M4510 передбачена можливість розігріву холодних страв до 70 ° -75 ° С. Дана температура може підтримуватися протягом 24 годин.

Відстрочка старту програми
Функція відкладеного старту дає можливість запускати процес приготування до потрібного часу з відстрочкою до 24 годин. Встановіть потрібне значення на таймері, і блюдо буде готово до сніданку або приходу гостей.

Зручність у використанні і догляді
Мультиварка REDMOND RMC-M4510 досить компактна, а завдяки зручній ручці прилад нескладно транспортувати. Клапан випуску пари і внутрішня алюмінієва кришка легко знімаються, що робить догляд за мультиваркою виключно комфортним.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані