Морозильна камера Indesit ITU1175 - AT1002105 - купити Морозильні камери в Києві й Україні, доступні ціни на Морозильна камера Indesit ITU1175 - AT1002105 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Морозильна камера Indesit ITU1175
Морозильна камера Indesit ITU1175

Морозильна камера Indesit ITU1175 - AT1002105

Код товару: AT1002105
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Корисний об'єм морозильної камери -250 л, потужність заморожування -12 кг/добу, SN, Т, 175 см, 60 см, 64 см, білий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 17.5 см
Тип вертикальная
Полезный объем морозильной камеры 250 л
Ширина 60 см
Спосіб установки отдельностоящая
Глибина 64 см
Колір White
Общий объем 275 л
Количество отделений 7
Тип отделений выдвижные ящики
Класс энергоэффективности А+
Климатический класс SN, Т
Мощность замораживания 12 кг/сутки
Суточное потребление эл. энергии 0.84 кВт
Время сохранения температуры без электроэнергии 15 часов
Хладагент R600a
Особливості быстрая заморозка, защита от перепадов напряжения
Вага 68 кг
Уровень шума -44 дБ
Виробник Indesit
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Морозильна камера Indesit ITU1175 Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Система No Frost
морозильна камера Indesit ITU +1175 пристосована під ваші потреби: вона базується на системі заморозки No Frost, яка вважається найбільш продуктивним варіантом. Підтримуючи всередині циркуляцію повітря і оптимальну вологість, вона позбавляє вас від необхідності розморожувати морозильну камеру вручну, адже при таких умовах полій не осідає на стінках.

Нейтральний дизайн
Зовнішнє оформлення морозилки повністю відповідає поняттю нейтральності: білий традиційний корпус позбавлений будь-яких деталей, блок управління винесено на внутрішню верхню частину пристрою, рукоять дверцята зроблена окремою деталлю. На фронтальній панелі зверху ви побачите лого виробника -непомітний, але помітний символ компанії Indesit.

Містка обсяг
Представлена ??модель має корисний об'єм 250 л. Це робить техніку вельми місткою і придатною для зберігання великих партій готової їжі і заготовок продуктів. Розташувати їх ви можете в 7 контейнерах ергономічної форми, зроблених із пластику. Прозорі стінки допоможуть візуально визначити вміст кожного з ящиків, при цьому не відкриваючи їх.

Регулювання температури
Для зберігання продуктів важливо підтримувати температурну середу всередині морозильної камери на певному рівні. Щоб ви могли змінювати температурні налаштування, виробник розташував всередині панель управління, яка в простій і зрозумілій режимі дасть можливість вам опанувати керуванням технікою.

Знижений енергоспоживання

Морозильная камера даної моделі відноситься до класу енергоефективних побутових приладів з відміткою «А +». Такі пристрої набагато менше витрачають природний ресурс і «їдять» вміст вашого гаманця: річне споживання енергії знаходиться на рівні 307 кВт.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані