Мультиварка POLARIS PPC 1305AD - AT1002935 - купити Мультиварки в Києві й Україні, доступні ціни на Мультиварка POLARIS PPC 1305AD - AT1002935 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Мультиварка POLARIS PPC 1305AD
Мультиварка POLARIS PPC 1305AD
Мультиварка POLARIS PPC 1305AD
Мультиварка POLARIS PPC 1305AD
Мультиварка POLARIS PPC 1305AD

Мультиварка POLARIS PPC 1305AD - AT1002935

Код товару: AT1002935
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
мультиварка -скороварка, Тип нагріву -ТЕН-нагрів, 1000 Вт, об'єм чаші -5 л, тип внутрішнього покриття -антипригарне, дисплей -є, кількість програм -48, управління -електронне, сріблястий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Типы программ варенье, варка на пару, выпечка, жарка, йогурт, каша, крупа, паста, суп, тушение, холодец
Объем чаши 5 л
Тип мультиварка - скороварка
Тип внутреннего покрытия антипригарне
Потужність 1000Вт
Управление электронное
Количество программ 4.8
Особливості внутреннюю емкость можно мыть в посудомоечной машине, звуковой сигнал, предварительное отключение функции автоподогрева, сохранение программы при сбое электропитания
Тип нагрева ТЭН-нагрев
Виробник POLARIS
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Функції мультиповар, отсрочка старта (таймер), Пароварка, поддержание температуры
Ручные настройки уровень давления
Опис
Придбати Мультиварка POLARIS PPC 1305AD Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Велика місткість для великих сімей
Мультиварка Polaris PPC 1305AD -універсальний прилад, повний перелік функцій і возможностейьності і володіє внушаемой потужністю 1000 Вт для приготування їжі, може обробляти різноманітні інгредієнти, в той час як його великий 5-літрова ємність здатна приготувати їжу, щоб нагодувати всю сім'ю і навіть більше за один раз.

LED-дисплей
Проста у використанні світлодіодна панель управління з підсвічуванням робить вибір з безлічі попередньо запрограмованих функцій готування надзвичайно простим, а 24-годинний таймер затримки і функція розігріву підтримують ваші страви при ідеальній температурі, готової до приємний вечір.

Легка чистка з антипригарним покриттям
Завдяки мультиварці з антипригарним покриттям, ця мультиварка Polaris PPC 1305AD проста в догляді і вимагає не обтяжують чистки.

Многоперечень функцій і возможностейьная універсальна посуд
Крім своєї основної функції, ця універсальна мультиварка може також використовуватися в якості рисоварки, пароварки, сотейника або сковороди, спрощуючи і оптимізуючи процес приготування. Включена контейнер для варіння на пару, мірна чашка, плоска ложка, ополоник роблять прилад ще більш універсальний, що робить його ідеальним для зайнятої сім'ї або професійного домашнього господарства.

48 програм
Polaris PPC 1305AD з інтуїтивно зрозумілим управлінням неймовірно простий у використанні. Виберіть з 48 вбудованих програм прямо на вашому пристрої. Мультиварка проведе вас через всі етапи, полегшуючи процес цікавого прийому їжі. Або перегляньте і насолоджуйтеся рецепти в книзі рецептів, яка включена в комплект.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані