Мясорубка POLARIS PMG 2546 - AT1002936 - купити М'ясорубки в Києві й Україні, доступні ціни на Мясорубка POLARIS PMG 2546 - AT1002936 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Предлагаем вам товар клавиатура компьютера, купить с доставкой в Северодонецк, рекомендуем вам фотокамера, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно заказать ноутбук, обратите внимание на полировочная машинка, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на смарт вотч часы, предлагаем вам сделать выбор ссд пк и заказать с доставкой в Ровно.
  • Предлагаем ознакомиться с квадрокоптер с видеокамерой, либо шуруповерт дрель, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить терминал сбора в нашем магазине, а также устройства виртуальной реальности с доставкой по Белой Церкви.
Мясорубка POLARIS PMG 2546
Мясорубка POLARIS PMG 2546
Мясорубка POLARIS PMG 2546
Мясорубка POLARIS PMG 2546
Мясорубка POLARIS PMG 2546
Мясорубка POLARIS PMG 2546

Мясорубка POLARIS PMG 2546 - AT1002936

Код товару: AT1002936
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип -електрична, номінальна потужність -500 Вт, продуктивність -2.7 кг/хв, захист двигуна від перегріву -є, габарити -320 х 250 х 180 мм, вага -3.5 кг

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Насадки «кеббе», насадка для колбасок
Номинальная мощность 500 Вт
Производительность 2.7 кг/мин
Максимальная мощность ≤ 2500 Вт
Тип электрическая
Диски для фарша 3 шт (диаметр отверстий 3мм, 5 мм, 7 мм
Габарити 320 х 250 х 180 мм
Вага 3.5 кг
Колір нержавіюча сталь
Виробник POLARIS
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Мясорубка POLARIS PMG 2546 Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Чи полегшить і прискорить процес приготування фаршу
ароматні котлетки, тюфтельки, домашні пельмені потребують суттєвого витрати вашого вільного часу. Мясорубка Polaris PMG 2546 істотно полегшить і прискорить трудомісткий процес з виготовлення фаршу. Її продуктивність дає можливість перекрутити до 2,7 кг фаршу в хвилину. Тепер не важко приготувати улюблені страви з м'ясного фаршу за короткий термін і в будь-якій кількості.

Розширте ваші кулінарні можливості
Мясорубка Polaris PMG 2546 дає можливість істотно розширити свої кулінарні можливості, завдяки наявності додаткових насадок для наповнення ковбас і кебі. Наявність різнокаліберних металевих сіток дає можливість вибрати необхідну для приготування різних страв консистенцію отриманого фаршу. У м'ясорубці передбачена функція реверсивної роботи двигуна, що дає можливість крутити шнек в зворотну сторону для ліквідації затору з м'ясних прожилок.

Захист двигуна від перевантаження і стрибків напруги

Мясорубка Polaris PMG 2546 має додатковий захист двигуна від перевантаження. Технологія PROtect + дає можливість також захистити від стрибків напруги, що позитивно позначається на довговічності приладу. Основна частина корпусу м'ясорубки виготовлена ??з міцного і безпечного пластика, а всі робочі частини з нержавіючої сталі. Прогумовані ніжки покращують стійкість. Незвичайна трапециевидная форма корпусу і стильне поєднання кольору забезпечують їй сучасного вигляду і дають можливість стати прекрасним доповненням для вашої кухні.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані