Мясорубка POLARIS PMG 3044 PROGEAR INSIDE - AT1002946 - купити М'ясорубки в Києві й Україні, доступні ціни на Мясорубка POLARIS PMG 3044 PROGEAR INSIDE - AT1002946 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Мясорубка POLARIS PMG 3044 PROGEAR INSIDE
Мясорубка POLARIS PMG 3044 PROGEAR INSIDE
Мясорубка POLARIS PMG 3044 PROGEAR INSIDE
Мясорубка POLARIS PMG 3044 PROGEAR INSIDE
Мясорубка POLARIS PMG 3044 PROGEAR INSIDE
Мясорубка POLARIS PMG 3044 PROGEAR INSIDE
Мясорубка POLARIS PMG 3044 PROGEAR INSIDE
Мясорубка POLARIS PMG 3044 PROGEAR INSIDE
Мясорубка POLARIS PMG 3044 PROGEAR INSIDE
Мясорубка POLARIS PMG 3044 PROGEAR INSIDE
Мясорубка POLARIS PMG 3044 PROGEAR INSIDE
Мясорубка POLARIS PMG 3044 PROGEAR INSIDE

Мясорубка POLARIS PMG 3044 PROGEAR INSIDE - AT1002946

Код товару: AT1002946
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип -електрична, номінальна потужність -800 Вт, продуктивність -3 кг/хв, захист двигуна від перегріву -є, габарити -440 х 250 х 195 мм, вага -4.58 кг

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Насадки «кеббе», насадка для колбасок, форма для бургеров
Номинальная мощность 800Вт
Производительность 3 кг/мин
Максимальная мощность 3000 Вт
Тип электрическая
Диски для фарша 3 шт (диаметр отверстий 3мм, 5 мм, 7 мм
Габарити 440 х 250 х 195 мм
Вага 4.58 кг
Колір Чорний
Виробник POLARIS
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Мясорубка POLARIS PMG 3044 PROGEAR INSIDE Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Мясорубка Polaris PMG 3044 ProGear Inside -незамінний помічник на кухні
Сучасні м'ясорубки дають можливість подрібнити продукти різної щільності за невеликий проміжок часу, не докладаючи при цьому значних фізичних зусиль. Вони прості в експлуатації і абсолютно безпечні, тому користуються заслуженою популярністю у домогосподарок. Мясорубка Polaris PMG 3044 ProGear Inside повністю відповідає даним параметрам і здатна істотно полегшити процес виготовлення фаршу та інших страв.

Стильний дизайн
Корпус виробу виготовлений з міцного пластику і пофарбований в чорний колір, який чудово поєднує і поєднується з сріблястим редуктором і лотком. Нековзні ніжки забезпечують стійкість і надійність конструкції, а її компактні розміри -комфортність умови зберігання. Пристрій гармонійно впишеться в інтер'єр практично будь-якого кухонного простору і додасть йому штрих елегантності.

Основні характеристики
Продуктивність 3 кг/хв дає можливість задовольнити потреби сім'ї з декількох чоловік за мінімальний проміжок часу. Редуктор ProGear Inside оснащений і укомплектований зносостійкого шестернею і відрізняється високою надійністю. 3 сталеві решітки з отворами діаметром 3 мм, 5 мм, 7 мм дають можливість вибрати оптимальний вид обробки для конкретних приписів і отримати бажаний результат. Функція «реверс» стане в нагоді при зменшенні швидкості обертання шнека через його забивання і дасть можливість повернути продукт в завантажувальну відділення.

Додаткові важливі особливості
Спеціальний відсік всередині приладу з легкістю вмістить шнур і сітки, роблячи його використання (експлуатації) ще більш привабливим. Конструкція легко розбирається і миється за допомогою звичайних засобів. Одним з головних переваг м'ясорубки Polaris PMG 3044 ProGear Inside є її ціна, що дає можливість зробити це перелік функцій і возможностейьное пристрій доступним для кожного.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані