Мясорубка POLARIS PMG 2561 - AT1002948 - купити М'ясорубки в Києві й Україні, доступні ціни на Мясорубка POLARIS PMG 2561 - AT1002948 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Мясорубка POLARIS PMG 2561
Мясорубка POLARIS PMG 2561
Мясорубка POLARIS PMG 2561
Мясорубка POLARIS PMG 2561
Мясорубка POLARIS PMG 2561
Мясорубка POLARIS PMG 2561
Мясорубка POLARIS PMG 2561
Мясорубка POLARIS PMG 2561
Мясорубка POLARIS PMG 2561

Мясорубка POLARIS PMG 2561 - AT1002948

Код товару: AT1002948
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип -електрична, продуктивність -2.7 кг/хв, захист двигуна від перегріву -є, габарити -485 х 258 х 218 мм, вага -3.6 кг

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Насадки «кеббе», насадка для колбасок, терка, шинковка
Производительность 2.7 кг/мин
Максимальная мощность ≤ 2500 Вт
Тип электрическая
Диски для фарша 2 шт (диаметр отверстий: 5мм, 7 мм
Габарити 485 х 258 х 218 мм
Вага 3.6 кг
Виробник POLARIS
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Мясорубка POLARIS PMG 2561 Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Чи полегшить і прискорить процес приготування фаршу
ароматні котлетки, тюфтельки, домашні пельмені потребують суттєвого витрати вашого вільного часу. Мясорубка Polaris PMG 2561 істотно полегшить і прискорить трудомісткий процес з виготовлення фаршу. Її продуктивність дає можливість перекрутити до 2,7 кг фаршу в хвилину. Тепер не важко приготувати улюблені страви з м'ясного фаршу за короткий термін і в будь-якій кількості.

Розширте ваші кулінарні можливості
Мясорубка Polaris PMG 2561 дає можливість істотно розширити свої кулінарні можливості, завдяки наявності додаткових насадок для наповнення ковбас і кебі. Наявність різнокаліберних металевих сіток дає можливість вибрати необхідну для приготування різних страв консистенцію отриманого фаршу. У м'ясорубці передбачена функція реверсивної роботи двигуна, що дає можливість крутити шнек в зворотну сторону для ліквідації затору з м'ясних прожилок.

Захист двигуна від перевантаження і стрибків напруги
Мясорубка Polaris PMG 2561 має додатковий захист двигуна від перевантаження. Технологія PROtect + дає можливість також захистити від стрибків напруги, що позитивно позначається на довговічності приладу. Основна частина корпусу м'ясорубки виготовлена ??з міцного і безпечного пластика, а всі робочі частини з нержавіючої сталі. Прогумовані ніжки покращують стійкість. Незвичайна трапециевидная форма корпусу і стильне поєднання кольору забезпечують їй сучасного вигляду і дають можливість стати прекрасним доповненням для вашої кухні.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані