Пральна машина BOSCH WHA122XEBL - AT1003294 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина BOSCH WHA122XEBL - AT1003294 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Предлагаем ознакомиться с канцелярский резак, либо гайковерт, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить дрона, обратите внимание на карта памяти, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить юсб в нашем магазине, а также серверный процессор с доставкой по Запорожью.
  • Выгодные цены на медиа конвертор, предлагаем вам сделать выбор электронные книги и заказать с доставкой в Чернигове.
  • Предлагаем вам товар бумагоуничтожительная машина, купить с доставкой в Одессу, рекомендуем вам ссд диски, цена вас приятно удивит.
Пральна машина BOSCH WHA122XEBL
Пральна машина BOSCH WHA122XEBL
Пральна машина BOSCH WHA122XEBL
Пральна машина BOSCH WHA122XEBL
Пральна машина BOSCH WHA122XEBL
Пральна машина BOSCH WHA122XEBL
Пральна машина BOSCH WHA122XEBL

Пральна машина BOSCH WHA122XEBL - AT1003294

Код товару: AT1003294
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
тип -автомат, стоїть окремо, фронтальне завантаження, максимальна завантаження білизни -7 кг, кількість обертів -1200 об/хв, кількість програм -18, є, Колір корпусу -білий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Ширина 60 см
Висота 84.8 см
Тип автомат
Глибина 44.6 см
Тип загрузки фронтальная загрузка
Количество программ 18
Спосіб установки окремостояща
Колір корпусу White
Класс стирки A+
Класс энергопотребления А+
Класс отжима в
Количество оборотов 1200 об/мин
Программы стирки джинсы, полоскание, Пуховые вещи, рубашки, синтетика, Слив+Отжим, смешанные ткани, Спортивная одежда, темное белье, тонкое белье, хлопок, Хлопок Эко, шерстяные изделия
Функції выбор количества оборотов отжима, замачивание, легкая глажка, предварительная стирка, Старт/Пауза, удаление пятен, функция дозагрузки
Особливості выбор температуры стирки, дополнительное полоскание, защита от детей, защита от протечек, Инверторный мотор, контроль дисбаланса, отложенный старт
Цвет дверцы White
Виробник BOSCH
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Вага 62.8 кг
Максимальне завантаження білизни 7 кг
Потребление электроэнергии за 1 цикл 0.70 кВт/час
Потребление воды за 1 цикл 40 л
Опис
Придбати Пральна машина BOSCH WHA122XEBL Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Пральна машина
Bosch WHA122XEBL -пральна машина від Bosch, ідеальний помічник у вашому домі. Вона оснащений і укомплектована технологією SpeedPerfect, яка пере білизну на 65% часу швидше, ніж звичайний стандартний режим прання. Машинка допоможе заощадити велику кількість електроенергії, так як відноситься до енергетичного класу А +++. максимально і в повному обсязі можлива кількість білизни для завантаження -7 кг.

перелік функцій і возможностейьние важливі особливості
Bosch WHA122XEBL об'єднує простий інтерфейс і ергономічний дизайн. Прання починається при натисканні всього на три кнопки. Якщо самостійно ви не можете вибрати температуру і режим прання, тобто автоматична програма, яка підбирає оптимальну температуру і якість прання під тип білизни. Машинка споживає 1200 Вт потужності і може завантажити до 7 кг білизни за одне прання.

Режими прання
Bosch WHA122XEBL має кількома режимів прання для різних типів забруднень. Вона оснащений і укомплектована такими програмами як делікатна стіки, шерсть, ручне прання, антиалергійна прання, швидка, попереднє прання, верхній одяг, синтетика, темні тканини, експрес-прання, бавовна, бавовна еко, щоденне прання, сорочки, спортивний одяг, і полоскання . Є можливість самостійно відрегулювати швидкість віджиму, температуру та інші параметри.

Деталі
Bosch WHA122XEBL можна купити за доступною ціною. Зовнішній корпус приладу виконаний з полікарбонату -матеріалу міцного і довговічного, який не піддається корозії і тимчасовим структурним змінам. Стиралка відноситься до другого класу захисту від ураження струмом. Для захисту користувача та безпечного процесу прання всі внутрішні деталі захищені від контакту з водою.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані