Монітор Dell P3221D (210-AXNJ) - AT1004873 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор Dell P3221D (210-AXNJ) - AT1004873 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Монітор Dell P3221D (210-AXNJ)
Монітор Dell P3221D (210-AXNJ)
Монітор Dell P3221D (210-AXNJ)
Монітор Dell P3221D (210-AXNJ)
Монітор Dell P3221D (210-AXNJ)
Монітор Dell P3221D (210-AXNJ)
Монітор Dell P3221D (210-AXNJ)
Монітор Dell P3221D (210-AXNJ)
Монітор Dell P3221D (210-AXNJ)
Монітор Dell P3221D (210-AXNJ)
Монітор Dell P3221D (210-AXNJ)
Монітор Dell P3221D (210-AXNJ)

Монітор Dell P3221D (210-AXNJ) - AT1004873

Код товару: AT1004873
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

31.5", IPS, 2560 х 1440, 60 Гц, 16:9, 350 кд/м2, 1000:1, 50 Вт, 1 х HDMI, 2 x USB 2.0, 2 x DisplayPort, 1 х USB Type-C, 2 x USB 3.0, поворот монітора (Swivel), поворотний екран (Pivot), регулювання нахилу, регулювання по висоті, VESA - 100 х 100 мм, чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell
Діагональ дисплея 31.5
Максимальна роздільна здатність екрана 2560 х 1440
Тип матриці IPS
Максимальна кількість кольорів 1 млрд
Покриття матове
Частота оновлення екрану 60 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення 2 x DisplayPort, 1 х HDMI, 1х USB Type-C, 2 x USB 3.0
Колір Чорний
Тип монитора Безрамочный, Для видеомонтажа, Для дома и офиса, Для программиста, Для фотографа/дизайнера, широкоформатный
Особливості гнездо для замка Kensington
VESA 100х100 мм
Время отклика матрицы 5мс GTG
Яркость 350 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Шаг между пикселами, мм 0.2727
Потребляемая мощность в рабочем режиме 50 Вт
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Регулировка положения Поворот монитора (Swivel), Поворотный экран (Pivot), Регулировка наклона, Регулировка по высоте
Опис

Придбати Монітор Dell P3221D (210-AXNJ) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Більше, щоб побачити

Універсальний: величезний екран діагоналлю 31,5 дюйма (800,1 мм) з роздільною здатністю QHD 2560 X 1440 займає більше місця на екрані, ніж FHD, і доводить, що один міцний та надійний та стабільний дисплей – це все, що вам потрібно.

Чудова продуктивність екрану: робота з безперешкодним оглядом з усіх боків завдяки технології IPS та тристоронній ультратонкій рамці від Dell.

Висока енергоефективність та чіткіші та чіткіші зображення: з більш високим PPI, ніж у FHD, цей монітор забезпечує більш чіткі та чіткі деталі з підвищеною ефективністю.

Адаптується до всього, що вам потрібно

Розроблено з урахуванням вашихвимог: переміщайтеся по меню та налаштуйте параметри екрана за допомогою простого у використанні джойстика. Встановіть тонкий саундбар Dell (SB521A) i та отримайте ще більше задоволення від прослуховування.

Краса поєднує та поєднується з перелік функцій та можливостейьністю: приголомшливе чорне оздоблення та невелика основа доповнюють покращену систему організації кабелів, яка приховує шнури у підставці монітора.

Комфорт – це ключ до успіху: нахиляйте, повертайте, повертайте та регулюйте висоту монітора до максимум 150 мм (5,9 дюйма) для додаткового комфорту під час роботи. Легко для очей: Оптимізуйте комфорт для очей за допомогою екрана без мерехтіння та ComfortView, функції, що знижує шкідливе випромінювання синього світла.

Готовий, коли потрібно

Безперебійна зарядка: отримайтепотужність до 65 Вт, щоб зарядити акумулятор ноутбука та насолоджуватися безперервною продуктивністю.

Слот швидкої фіксації: легко зафіксуйте монітор на місці за допомогою роз'єму, розташованого за панеллю монітора.

Always On: з цією новою функцією подачі живлення ваша система буде заряджатися (і уникнути випадкового вимкнення), навіть коли монітор вимкнений.

Заощаджуйте час за допомогою USB-C ® : Економія до 72% я в робочому просторі установки часу з одного підключення кабелю. Це також зменшує безлад у кабелях і передає потужність, дані та звук одночасно.

Ідеально підходить для змішаних робочих місць: Підключення за допомогою одного кабелю дає можливість швидко перемикатися з робочого столу та забезпечує гнучкість підключення до систем USB-C від різноманітних виробників.

Поліпшений Dell Display Manager

Ефективно на кожному рівні: EasyArrange дає можливість легко розміщувати кілька різноманітних програм на одному або кількох екранах з 38 попередньо заданими віконними розділами та можливістю персоналізувати до п'яти вікон, що дає вам покращені можливості багатозадачності. i

Плавні переходи: функція автоматичного відновлення запам'ятовує, де ви зупинилися, тому програми повернуться туди, де їх залишили, навіть після того, як ви відключили їх.

Більше способів управління: звіти про управління активами дають можливість ІТ-менеджерам швидко збирати та відстежувати інформацію про моніторинг, а також одночасно налаштовувати кілька моніторів за допомогою одного налаштування.

Ключ до зручності: сполучення клавіш дають можливість заощадити щебільше часу, дозволяючи легко налаштовувати параметри керування дисплеєм, щоб ви могли швидше розпочати роботу.

Зелене мислення: сьогодні та завтра

Екологічні стандарти: Цей монітор відповідає останнім нормативним та екологічним стандартам, таким як EnergyStar ® , EPEAT ® я та TCO.

Екологічна упаковка: щоб знизити вплив виробництва на довкілля, цей монітор поставляється без пінополістиролу, а упаковка складається щонайменше на 75% із переробленого картону.

Енергозбереження: заощаджуйте енергію, коли ваш монітор не використовується, з PowerNap - функцією, яка затемняє або переводить монітор у сплячий режим, коли він не використовується.

Підвищення стійкості: Dell Technologies прагне зниження впливу на довкілля протягом усього життєвого циклупродукту.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані