Модем D-Link DSL-2750U - AT1004966 - купити Модеми в Києві й Україні, доступні ціни на Модем D-Link DSL-2750U - AT1004966 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Модем D-Link DSL-2750U
Модем D-Link DSL-2750U
Модем D-Link DSL-2750U
Модем D-Link DSL-2750U

Модем D-Link DSL-2750U - AT1004966

Код товару: AT1004966
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип модему -зовнішній, тип антени -вбудовані, вхідний інтерфейс -ADSL, ADSL2, ADSL2 +

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Входной интерфейс ADSL, ADSL2+
Тип модема зовнішній
Удаленное управление WEB-интерфейс
Количество антенн 2
Поддерживаемые протоколы DNS, Dynamic IP (DHCP), IGMP, PPP over ATM (PPPoA), PPP over Ethernet (PPPoE), UPnP
Межсетевой экран NAT, фильтрация IP-адресов
Ширина 160 мм
Глибина 120 мм
Количество LAN портов (RJ-45) 4
Інтерфейс USB
Количество разъемов RJ-11 1
Вага 240 г
Опис
Придбати Модем D-Link DSL-2750U Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

D-Link DSL-2750U/NRU/C -це універсальний 3G/ADSL/Ethernet-маршрутизатор з Wi-Fi і вбудованим комутатором. Маршрутизатор дає можливість підключатися до мережі Інтернет через мережу 3G GSM за допомогою 3G USB-модема. Крім того, пристрій дає можливість одержати високошвидкісний доступ до мережі Інтернет як за технологією ADSL, так і за технологією Ethernet.



Маршрутизатор оснащений і укомплектований ADSL-портом для підключення до ADSL-лінії і 4 Ethernet-портами для підключення робочих станцій. Завдяки цьому
D-Link DSL-2750U/NRU/C
є економічним рішенням для створення провідної мережі і позбавляє від необхідності встановлювати окремий комутатор. Крім того, Ппрактіческі будь Ethernet-порт пристрою можна використовувати для підключення до виділеної Ethernet-лінії. Також маршрутизатор має USB-порт для підключення USB-модема, принтера або USB-накопичувача. DSL-2750U/NRU/C обладнаний бездротовим інтерфейсом стандарту 802.11n і сумісний з бездротовими пристроями стандарту 802.11b і g. У маршрутизаторі реалізовано безліч функцій для бездротового інтерфейсу. Пристрій підтримує декілька стандартів безпеки (WEP, WPA/WPA2), фільтрацію підключаються по MAC-адресу, а також дає можливість використовувати технологію WPS.



Маршрутизатор
D-Link DSL-2750U/NRU/C
оснащений і укомплектований вбудованим фаєрволом. Розширені функції безпеки дають можливість мінімізувати наслідки дій хакерів і запобігають вторгнення в Вашу мережу і доступ до небажаних сайтів для користувачів Вашої локальної мережі.



Для управління і настройки
D-Link DSL-2750U/NRU/C
використовується простий і зручний вбудований web-інтерфейс (доступний на двох мовах -російською та англійською).

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані