Мікрохвильова піч Ardesto GO-S724W - AT1005242 - купити Мікрохвильові печі в Києві й Україні, доступні ціни на Мікрохвильова піч Ardesto GO-S724W - AT1005242 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Мікрохвильова піч Ardesto GO-S724W
Мікрохвильова піч Ardesto GO-S724W
Мікрохвильова піч Ardesto GO-S724W
Мікрохвильова піч Ardesto GO-S724W
Мікрохвильова піч Ardesto GO-S724W
Мікрохвильова піч Ardesto GO-S724W
Мікрохвильова піч Ardesto GO-S724W

Мікрохвильова піч Ardesto GO-S724W - AT1005242

Код товару: AT1005242
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип -мікрохвилі, окремостояча, обсяг -20 літрів, потужність СВЧ -700 Вт, тип управління -механічний, діаметр поворотного піддону -245 мм, габарити -24.3 x 46.6 x 33.6 см, вага -9.5 кг, білий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Ardesto
Колір White
Тип микроволны
Об`єм 20 литров
Тип управления механический
Мощность СВЧ 700Вт
Оснащение поворотный стол
Диаметр поворотного поддона 245 мм
Тип внутреннего покрытия эмаль
Особливості таймер
Габарити 24.3 x 46.6 x 33.6 см
Функции и специальные программы разморозка
Вага 95 кг
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Спосіб установки отдельностоящая
Тип открытия дверцы клавиша
Опис
Придбати Мікрохвильова піч Ardesto GO-S724W Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Оптимальна потужність
Мікрохвильова піч Ardesto GO-S724W розроблена для побутового застосування, за рахунок чого вона добре пристосована до установки на кухні, добре вписується в інтер'єрні вимоги, а її перелік функцій і можливостей адаптований під використання (експлуатації) для приготування страв найрізноманітнішої рецептури. Потужність даної моделі може досягати 700 Вт, при цьому у вашому розпорядженні 6 рівнів її регулювання, за рахунок чого вплив мікрохвиль буде таким, як ви виберете.

емальоване покриття
Внутрішня поверхню 20-літрової камери має покриття з емалі, за рахунок чого камера легко піддається очищенню, і навіть самі в'їдається плями будуть легко очищені. До того ж, емаль допомагає підтримувати прогрітій камеру, що додатково надає позитивний ефект на блюдо.

Кнопка для дверцята
Відкрити порожнину камери можна за допомогою двері, яка приводиться в рух кнопкою. Такий варіант відкриває механізму хороший на практиці, тому що він дасть можливість повністю розвантажити руки, тим самим звільнивши їх для більш важливих завдань. Всього одне натискання -і двері вже відкрита.

Опція розморожування
Розморожування за допомогою мікрохвильової печі -відмінний спосіб швидко привести їжу в стан готовності до наступного етапу приготування. Так ви збережете її зовнішній вигляд пристрою, зробите податливою і не перегріється. Мікрохвилі малої потужності діють зсередини, тому результат буде набагато швидше.

Робота по таймеру
Використовуйте таймер для того, щоб вибрати відрізок часу, по закінченню якого мікрохвильовка самостійно відключиться. Це необхідно для того, щоб паралельно з цим мати можливість виконувати інші завдання, і не чекати, поки та закінчить приготування.

Поворотні маніпулятори
Два поворотних важеля на бічній панелі дозволять задати будь-які настройки функціонування. Інтерфейс має символічні позначення перелік функцій і возможностейа.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані