Комп'ютер Dell Precision 3640 Tower/i7-10700 (210-AWEJ_i716W) - AT1005462 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Dell Precision 3640 Tower/i7-10700 (210-AWEJ_i716W) - AT1005462 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Комп'ютер Dell Precision 3640 Tower/i7-10700 (210-AWEJ_i716W)
Комп'ютер Dell Precision 3640 Tower/i7-10700 (210-AWEJ_i716W)
Комп'ютер Dell Precision 3640 Tower/i7-10700 (210-AWEJ_i716W)
Комп'ютер Dell Precision 3640 Tower/i7-10700 (210-AWEJ_i716W)
Комп'ютер Dell Precision 3640 Tower/i7-10700 (210-AWEJ_i716W)

Комп'ютер Dell Precision 3640 Tower/i7-10700 (210-AWEJ_i716W) - AT1005462

Код товару: AT1005462
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Intel Core i7, 10700, 8 ядер, 16 потоків, Частота, ГГц -2.9, Частота Boost, ГГц -4.8, GPU -вбудована, дискретна, UHD Graphics 630, Quadro P620, GPU -2 ГБ, RAM -16 ГБ, HDD -1 TB, SSD -256 GB, Bluetooth 5.1, Wi-Fi 6, 2 х DisplayPort, 2 x PS/2, 4 x USB 2.0, 5 x USB 3.0, 1 x USB 3.1 Gen 2 Type-C, 2 x Audio, 1 x RJ45, клавіатура, миша, PSU -460 Вт

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell
Тип ПК Рабочие станции
Вид Класичний
Серия процессора Intel Core i7
Модель відеокарти Quadro P620, UHD Graphics 630
Об'єм встановленної пам'яті 16 ГБ
Об'єм SSD 256 ГБ
Об'єм HDD 1 ТБ
Пристрої вводу в комплекті клавіатура, мышь
Операційна система Windows 10 Pro
Типи внутрішніх накопичувачів HDD, SSD
Кількість ядер 8 ядер
Оптичний привід DVD±RW
Объем графической памяти 2 ГБ
Внешние порты и разъемы 1xRJ-45, 2 x Audio, 2 x PS/2, 2 х DisplayPort, 4xUSB 2.0, 5 x USB 3.0
Тип видеокарты дискретная
Беспроводная связь Bluetooth 5.1, Wi-Fi 6
Идентификатор модели 10700
Сокет 1200
Тип графической памяти GDDR 5
Форм-фактор памяти DIMM
Тип пам'яті DDR 4
Частота установленной памяти 2933 MHz
Стандарт установленной памяти PC4-23400
Проводная сеть (LAN) 10/100/1000 Мбит/с
Модель корпуса Dell Mini Tower
Мощность блока питания 460 Вт
Вес, кг 106
Высота, мм 345
Количество потоков 16 потоков
Поколение процессора Intel 10-th generation
Производитель чипа видеокарты INTEL, nVidia
Частота в Boost, ГГц 4.8
Опис
Придбати Комп'ютер Dell Precision 3640 Tower/i7-10700 (210-AWEJ_i716W) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Неперевершена продуктивність і економічність

Недорогі робочі станції Dell Precision серії (модельного ряду) 3000 забезпечують максимум можливостей без шкоди для бюджету. Розвивайте свої ідеї завдяки професійному рівню продуктивності, компактним промисловим конструкціях і технології Dell Reliable Memory Technology Pro.

Продуктивність професійного рівня

Вихід за межі можливого. Пам'ять з підвищеною швидкодією до 2933 МГц, обсягом 128 Гбайт, з опціональною підтримкою ECC допомагає успішно справлятися з самими ресурсоємними завданнями.

максимально можлива продуктивність. Процесори Intel ® Core ™ і Xeon ® ;, аж до десятого покоління з технологією vPro ® ;, забезпечують компаніям високу продуктивність, керованість, вбудовані функції безпеки і стійкість архітектури Intel ® ;, а також повністю відповідає майбутнім потребам.

Масштабованість і універсальність. Масштабна підсистема зберігання даних на базі твердотільних накопичувачів SATA і PCIe NVMe дає можливість створювати конфігурації сумарною місткістю до 30 Тбайт, забезпечуючи максимальну продуктивність для складних проектів.

Інтелект під стати вашим

Dell Optimizer for Precision -це вбудована платформа штучного інтелекту (ІІ), яка навчається на вашому стилі роботи і постійно адаптується до нього, створюючи більш раціональну, персоналізовану і ефективну робочу середу.

ExpressResponse. Прискорте запуск найбільш часто використовуваних різноманітних додатків. Ми використовуємо вбудований ІІ і технологію Intel ® Adaptix ™ для забезпечення максимально і в повному обсязі рівня продуктивності там, де це найбільше потрібно в даний момент.

Intelligent Audio. Функція Intelligent Audio в Dell Optimizer автоматично налаштовує систему, регулюючи фоновий шум, керуючи гучністю мови і покращуючи загальне звучання, де б ви не працювали.

Підтримка віртуальної реальності

< p> Приготуйтеся до приголомшливим враженням від віртуальної реальності, які вам подарує дивно недорога робоча станція Precision 3640 в корпусі Tower. Вона оснащений і укомплектована новітніми професійними графічними адаптерами AMD Radeon ™ Pro і NVIDIA ® Quadro потужністю до 300 Вт. Надійна продуктивність робочої станції Precision 3640 в корпусі Tower дає можливість створювати контент віртуальної реальності.

Створено для грандіозних ідей

Мало місця? Немає проблем. Робоча станції Precision 3640 в корпусі Tower володіє компактною промислової конструкцією з додатковими можливостями розширення.

Дизайн преміум-класу. Висококласні матеріали надають несуттєве вплив на навколишнє середовище без шкоди для якості і допомагають вам легко справлятися зі складними завданнями. А опціональний зовнішній пилозахисний фільтр підтримує бездоганне стан внутрішніх компонентів.

Швидке підключення. Різноманітні легкодоступні порти дають можливість підключатися до будь-яких пристроїв, а опциональное пристрій читання смарт-карт (CAC/PIV) допомагає захистити інтелектуальну власність. Підтримується бездротове підключення зі швидкістю до 10 Гбіт/с. Ви також можете придбати опциональную плату бездротової мережі до 10GbE.

Модернізуйте ІТ-середовище завдяки рішенню Dell Technologies Unified Workspace

Dell Technologies Unified Workspace забезпечує інтелектуальну модернізацію середовища кінцевого користувача для зручної роботи і включає в себе автоматизовані рішення для розгортання, захисту, управління і підтримки в упереджувальний режимі з прогнозуванням.

розгортання

Завдяки послузі ProDeploy в Unified Workspace замість традиційного трудомісткого ручного розгортання кінцеві користувачі отримують пристрої з уже встановленими корпоративними додатками і настройками прямо з заводу Dell і можуть відразу приступити до роботи.

Захист

< p> Довірені пристрої Dell складають основу сучасної робочого середовища з невидимою захистом, яка підвищує ефективність і швидкість роботи. Завдяки сучасним рішенням для захисту, створеним для довірених пристроїв Dell, кінцеві користувачі працюють ефективно, а ІТ-спеціалісти не мають непотрібного стресу.

Управління

Пакет Dell Client Command Suite + VMware Workspace ONE має вбудовані можливості, які дають можливість замовникам управляти мікропрограмою, ОС і додатками кінцевих точок з єдиної консолі.

Підтримка

Послуга ProSupport забезпечує усунення апаратних неполадок в 11 разів швидше, ніж рішення конкурентів. ProSupport для ПК передбачає цілодобовий доступ до послуг інженерів служби ProSupport, що працюють у вашому регіоні, які готові зв'язатися з вами для вирішення критичних проблем, щоб ви могли зосередитися на перспективах, а не на поточну обстановку.

Підтримка ProSupport Plus допомагає вам завжди бути на крок попереду і практично виключити позапланові простої, пов'язані з апаратними неполадками. Ви отримуєте всі можливості ProSupport, а також оповіщення на базі технологій ІІ, які допомагають запобігати збої і необхідність ремонту при випадкових пошкодженнях.

Функція Dell SupportAssist OS Recovery забезпечує середовище відновлення з інструментами для діагностики та усунення неполадок, які можуть виникнути до завантаження операційної системи на комп'ютері.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані