Мобільний телефон Ergo B181 Black - AT1009598 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Ergo B181 Black - AT1009598 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Мобільний телефон Ergo B181 Black

Мобільний телефон Ergo B181 Black - AT1009598

Код товару: AT1009598
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
1.77 ", 128x160, CPU -Spreadtrum SC6531, 32 Mb, 32 Mb, Bluetooth, 800 mAh, чорний

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Ergo
Диагональ экрана 177
Оперативная память 32 Mb
Вбудована пам'ять 32 Mb
Беспроводные подключения Bluetooth
Кількість SIM-карт 2 SIM
Операційна система no OS
Колір Чорний
Форм-фактор моноблок
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Процесор Spreadtrum SC6531
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 16 Gb
Мультимедиа FM-радио, музыкальный плеер
Органайзер будильник, заметки, календарь, телефонная книга, часы
Інтерфейси і підключення micro-USB
Размеры (мм) 106 x 44 x 13 мм
Вага 67 грамм
Разрешение экрана 128x160
Емкость аккумулятора 800 mAh
Поколение связи (2G/3G/4G/5G) 2G
Опис
Придбати Мобільний телефон Ergo B181 Black Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

ЗРУЧНИЙ І надійний і стабільний МОБІЛЬНИЙ ТЕЛЕФОН < p> Стильний і лаконічний дизайн, зручні клавіші, легка конструкція -все це робить мобільний телефон ERGO B181 Dual Sim (black) надійним супутником в повсякденному житті. Корпус обтічної форми з високоякісного пластику прекрасно лежить в руці, а клавіатура з великими цифрами та літерами вигідно доповнює перелік функцій і возможностейьний спектр пристрою.

ПОВНИЙ НАБІР МУЛЬТИМЕДІЙНИХ ФУНКЦІЙ < p> ERGO B181 Dual Sim (black) має зручне і зрозуміле меню, оснащений і укомплектований яскравим TFT-дисплеєм діагоналлю 1,7 "і акумулятором ємністю 800 мА. Модель дає можливість прослуховувати FM-радіо, зберігати і відтворювати файли з карти пам'яті, робити фото і відео за допомогою VGA-камери. Об'єм вбудованої пам'яті можна легко розширити, використовуючи карту microSD ємністю до 32 Гб.

ЗАЛИШАТИСЯ нА ЗВ'ЯЗКУ 24/7

Тепер спілкуватися по телефону можна ще довше, вибираючи найбільш вигідні тарифи у різних операторів, адже ERGO B181 Dual Sim має два повноцінних слота для SIM-карт, підтримує єдиний GSM стандарт 900/1800 МГц і інтернет 2G.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані