Плойка PHILIPS BHB878/00 - AT1010301 - купити Плойки та випрямлячі в Києві й Україні, доступні ціни на Плойка PHILIPS BHB878/00 - AT1010301 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Плойка PHILIPS BHB878/00
Плойка PHILIPS BHB878/00
Плойка PHILIPS BHB878/00
Плойка PHILIPS BHB878/00
Плойка PHILIPS BHB878/00
Плойка PHILIPS BHB878/00
Плойка PHILIPS BHB878/00
Плойка PHILIPS BHB878/00
Плойка PHILIPS BHB878/00
Плойка PHILIPS BHB878/00

Плойка PHILIPS BHB878/00 - AT1010301

Код товару: AT1010301
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
кількість температурних режимів -3, матеріал покриття -керамічне, колір -білий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Колір White
Тип управления механічна
Диапазон температуры нагрева 170 - 210 °С
Количество температурных режимов 3
Время нагрева 30 сек
Материал покрытия керамічне
Особливості автоотключение, вращение шнура на 360°, защита от перегрева, наконечник с вращением
Функції ионизация
Длина шнура 2 м
Вага 620 г
Живлення провідне
Виробник PHILIPS
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Плойка PHILIPS BHB878/00 Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Інтелектуальна система завивки
Чудові стійкі локони одним натисканням кнопки. Особлива вдосконалена технологія дає можливість закручувати кожне пасмо, ніби ваше волосся знаходяться в руках професійного стиліста. Салонна укладка в комфортній домашній обстановці.

Подовжений корпус щипців
Ці автоматичні щипці для завивки відрізняються унікальною конструкцією з відкритим подовженим корпусом. Це дає можливість завивати в два рази більше волосся одним рухом в 2 рази швидше. *

Технологія MoistureProtect
Технологія MoistureProtect контролює і підбирає оптимальну температуру для блиску і підтримки природного рівня вологи у волоссі. Вона забезпечує оптимальну температуру, захищаючи волосся від перегріву. Захист зсередини для красивого волосся.

Система іонізації
Негативно заряджені іони дають можливість зняти статичну електрику і поліпшити загальний стан волосся, а також сприяють закриттю волосяних лусочок, що надає волоссю додатковий блиск. В результаті ваше волосся гладкі, сяючі і шовковисте.

Кераміко-кератіновой покриття
Кератин -важлива складова волосся. Саме він робить їх сильними, здоровими і красивими. Корпус щипців з керамічним покриттям збагачений кератином для більш гладкого ковзання і надійного захисту під час укладання волосся.

Захисні пелюстки
унікальні в своєму роді захисні пелюстки дають можливість створити стильні стійкі локони. Пелюстки обертаються, повторюючи природний напрям зростання вашого волосся і акуратно накручуючи волосся на корпус. Для ідеальної укладання кожна пасмо завивається рівномірно з однієї і тієї ж температурою. Результати -бездоганна зачіска, немов ваше волосся уклав персональний стиліст.

27 налаштувань
М'які хвилі або пружні кучері? Ми гарантуємо -практично будь-яка укладання вийде неймовірно стильною. Просто встановіть температуру, час і настройки завивки для створення бажаного образу.

Конструкція, що запобігає защемлення волосся
Завдяки унікальному поєднанню відкритої конструкції, гладкого корпусу і інтелектуального датчик (індикатор) а ви можете без праці створювати локони і бути впевнені, що пристрій не защемить ваше волосся. Інтелектуальний датчик (індикатор) зупиняє роботу пристрою, якщо в камері занадто багато волосся або якщо вони вставлені неправильно. Інноваційна вертикальна конструкція відкритого типу дає можливість легко дістати волосся з пристрою. Гладкий герметичний корпус виключає тертя і не пошкоджує волосся. Випрямлення волосся ще ніколи не було настільки простим.

Автоматичне повідомлення
< div> Ці автоматичні щипці для завивки оснащений і укомплектовані спеціальною функцією повідомлення. Вони сповіщають про готовність локона за допомогою тривалого звукового сигналу. Ця інноваційна функція дає можливість створити приголомшливі стійкі локони без пошкодження волосся.

Вертикальне положення
Щипці легко утримувати в вертикальному положенні для створення ідеальних однакових локонів. Зручне розташування кнопок управління на ручці дає можливість без зайвих зусиль зробити бездоганну природну укладку.

Термоізольована конструкція
Безпечна інноваційна конструкція повністю ізолює тепло, мінімізуючи ризик обпекти руки і пальці. Вигнута форма завивати камери дає можливість завивати волосся максимально і в повному обсязі близько до шкіри голови.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані