Планшет Apple A2228 iPadPro 11 ''Wi-Fi 512GB Space Grey (MXDE2RK/A) - AT1012459 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет Apple A2228 iPadPro 11 ''Wi-Fi 512GB Space Grey (MXDE2RK/A) - AT1012459 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Планшет Apple A2228 iPadPro 11 ''Wi-Fi 512GB Space Grey (MXDE2RK/A)
Планшет Apple A2228 iPadPro 11 ''Wi-Fi 512GB Space Grey (MXDE2RK/A)
Планшет Apple A2228 iPadPro 11 ''Wi-Fi 512GB Space Grey (MXDE2RK/A)

Планшет Apple A2228 iPadPro 11 ''Wi-Fi 512GB Space Grey (MXDE2RK/A) - AT1012459

Код товару: AT1012459
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
11 ", 1 668 х 2388, Apple A12Z, Wi-Fi, Bluetooth, RAM -6 ГБ, вбудована пам'ять -512 ГБ, Основна -12 + 10 Мп, фронтальна -7 Мп, Колір -сірий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Apple
Діагональ дисплея 11
Об'єм оперативної пам'яті 6 ГБ
Тип iPad, Производительные
Роздільна здатність 1668x2388
Вбудована пам'ять 512 ГБ
Бездротові можливості Bluetooth, Wi-Fi
Операційна система iPad OS
Тип матриці IPS, Retina
Процесор Apple A12Z
Кількість ядер процесора 8
Колір задньої панелі Grey
Частота процесора 2.49 ГГц
Тилова камера 12+10 Мп
Фронтальна камера 7 Мп
Додатково G-Sensor, гіроскоп
Колір передньої панелі Чорний
Тип батареї Li-Pol
Штрихкод 0190199423817
Інтерфейси і підключення 1 x Type C USB
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Планшет Apple A2228 iPadPro 11 "Wi-Fi 512GB Space Grey (MXDE2RK/A) Ви можете в компанії" А-ТЕХНО ", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Ваш майбутній комп'ютер тепер не комп'ютер

Це дивовижне пристрій, який творить чудеса. І справляється з завданнями швидше багатьох ноутбуків. У нього дві камери рівня Pro, які дають можливість змінювати реальність. Їм можна управляти за допомогою торкань або використовувати для цього олівець, клавіатуру, а тепер і трекпад. Це новий iPad Pro.
Дисплей Liquid Retina від краю до краю -це не просто вражаюче зображення, а ще й неймовірно просунуті технології. Наприклад, ProMotion, True Tone, сверхточная кольору.
Ось чому все виглядає настільки разюче і реагує на ваші дії так блискавично. Простіше кажучи , таке поєднання якостей означає: перед вами надзвичайно просунутий мобільний дисплей.
< r="" class="stagb">

Думаєте, це просто камери? дивіться і насолоджуйтеся глибше

Просунуті камери, великий дисплей, висока продуктивність і ретельно відкалібровані датчик (індикатор) і наділяють iPad Pro унікальними можливостями. Ширококутова камера і нова надширококутний камера дають можливість ідеально вибудувати кадр, коли ви знімаєте фото або відео. А завдяки мікрофонів студійної якості і чотирьох динаміків iPad Pro можна використовувати на операторському клуні.

Сканер LiDAR

LiDAR (Light Detection and Ranging або «виявлення і визначення дальності за допомогою світла») -це технологія вимірювання відстані по тривалості польоту світла до об'єкта і назад. Спеціально розроблений сканер LiDAR вимірює точний час проходження світла, відбитого від поверхні на дистанції до 5 метрів. Він функціонує і в приміщенні, і на вулиці. Працює на рівні фотонів. Реагує з наносекундной швидкістю. І відкриває колосальні можливості для доповненої реальності і не тільки.

Камера TrueDepth

Фронтальна камера TrueDepth дає можливість вам користуватися Face ID. Це одна з найбільш надійних систем аутентифікації по обличчю, доступних на планшетах і комп'ютерах. Завдяки цій же камері ви можете дзвонити по FaceTime, знімати Селфі в режимі «Портрет» або перетворювати себе в Animoji, щоб зробити листування жвавіше.

A12Z Bionic

Процесор A12Z Bionic забезпечує iPad Pro перевагу в швидкості над багатьма сучасними ноутбуками. Він швидко і безперервно справляється з будь-якими вашими завданнями: від простих повсякденних справ до роботи зі складною графікою. А 8? Ядерний графічний процесор ще більше підвищує продуктивність і реалістичність в додатках і іграх, де це особливо важливо.

Просунуті завдання

Процесор A12Z Bionic створений для серйозних завдань, особливо в додатках професійного рівня. Графічний 8? Ядерний процесор забезпечує необхідну безперервну продуктивність для редагування відео 4K, тривимірного проектування, доповненої реальності і багато чого іншого. Завдяки покращеній терморегуляції пристрій витримує більш високі пікові навантаження і показує більш стабільну ефективність, що особливо важливо для професіоналів. А створена Apple система Neural Engine дає можливість проводити машинне навчання прямо на пристрої, що ідеально для просунутих різноманітних додатків нового покоління.

Клавіатура Magic Keyboard

Абсолютно нова клавіатура Magic Keyboard стане ідеальним доповненням до iPad Pro. З її допомогою друкувати на iPad
зручно як ніколи. Вбудований трекпад відкриває нові можливості для роботи з iPadOS. Через порт USB? C на цій
клавіатурі можна заряджати iPad. А ще Magic Keyboard захищає пристрій з обох сторін. Ця клавіатура особливої ??
конструкції примагничивается до iPad Pro і утримує його на вазі. При цьому можна плавно змінювати кут нахилу,
щоб підібрати ідеальне положення. 1

Apple Pencil Підходить всім

Для креативу -Якщо вам потрібно відретушувати фото або намалювати вітальну листівку, скористайтеся Apple Pencil. Це ідеальний інструмент для творчості. А ще він примагничивается до корпусу iPad Pro для зарядки, тому завжди готовий до роботи, де б вас ні відвідало натхнення.
Для записів -Намалюйте ескіз ідеї в додатку «Нотатки» так само, як на папері. Відсортуйте замітки, виберіть потрібну і відправте кому хочете або додайте її в презентацію. Крім того, в App Store ви знайдете безліч прекрасних різноманітних додатків, які допомагають організовувати інформацію, робити позначки і вести записи.
Для позначок -Робити позначки за допомогою Apple Pencil -це дуже продуктивний спосіб справлятися із завданнями. Зробіть скріншот і відзначте важливу інформацію. Здійсніть сканування, а потім підпишіть його прямо на iPad. Ви також можете залишати позначки в PDF і малювати прямо в додатках, наприклад в Keynote.


Буває там, де ноутбуків   ; і не снилося

Важить менше 700 грам, тому його зручно носити з собою. Він легко поміщається в рюкзаку або на відкидному столику.
При цьому він працює до 10 годин без підзарядки, а значить, ви можете користуватися ним цілий день. А ще він дає можливість
підключатися до швидких бездротових мереж Wi? Fi і Gigabit Class LTE. 2

1. Клавіатура Magic Keyboard і Apple Pencil продаються окремо.

2. Час роботи від акумулятора залежить від налаштувань і характеру використання (експлуатації) пристрої.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані